Tokig natt på Burgerking, som vanligt då.

Jag sitter här i soffan med min korvmacka och mina nudlar nu när klockan snart är halv 10.
I vanliga fall brukar väckaren ringa snart men inte för mig. Jag har inte lagt mig än. Har jobbat natt så jag är påväg isäng snart men är så hungrig, vi var väldigt underbemannade inatt så jag kunde inte få någon rast tyvärr, det är så typiskt när man faktiskt tar med sig mat till jobbet och inte har tänkt äta en burgare eller nått. Aja sånt händer. Har iallafall varit en rätt knäpp natt, eller mer efter natten, när jag skulle städa. Det var väl mest 3 saker som var lite tokiga.

1.   Linda kommer till mig när hon slutat jobba och visar mig hennes lilla söta örhänge som hon hade köpt idag. Det som var dumt var att ena hade lossnat någon gång under natten, typiskt. Så hon säger "Om du hittar en sån så är det min" mest på skoj för självklart så hittar man inte ett sånt litet smycke som man inte vet var den är i en hel restaurang. Dessutom ser det alltid ut som en soptipp efter nattens bravader så ligger den på golvet så lär den åka med i soporna. Men på nått konstigt sätt så ser jag någonting blänka till när jag sopar under dumpen i kassalinjen och tror ni inte att det är hennes några millimeter "stora" örhänge? Sånt händer inte:P

2.   När jag tror att alla gäster har gått så ska jag låsa men på övervåningen får jag mig en lite rolig syn. 3 män ligger och sover, på olika ställen och en snarkar som en tok. Det händer såklart att någon somnar då och då på bk när de har festat och allting men att 3 st män som inte känner varandra ligger kvar och sover, haha, det var en rolig syn. De gick knappt att väcka heller, tillslut fick jag lov att hämna Emely och med gemensam kraft fick vi dem att "vakna" och gå ut. Men då är det självklart en gubbe som vägrar gå ut. Vi säger åt honom men han säger "Nej, inte förrän jag pratat med min flickvän" Och vi försökte säga att hans flickvän inte var där men han var lite väl vimsig och sa "112" Vi frågade vad han menade med det och han sa att det är till polisen och han tjabblade någonting om bråk och att vi skulle ringa dit för att vi och han bråkade men vi sa att det skulle vi inte men det slutade med att vi gjorde det och tillslut gick han ut, utan att polisen behövde komma.

OCH NU TILL DET SJUKASTE

3.   Vi har en övervåning som är avstängd för en massa orsaker som vi nu använder när vi har möten bara så dörren upp dit är nu alltid låst för gästerna, men inte ikväll. Nej ikväll när jag skulle låsa och städa så var dörren upplåst och vidöppen av någon konstig anledning. Så jag tänkte att jag skulle gå upp och se så att det inte var någon där innan jag låste ytterdörren. Det var lite smått skrämande för vem vet vilken knäppis som skulle kunnat ha gått dit upp när dörren var öppen, jag hade ingen aning om hur länge den stått vidöppen. Så jag går sakna och försöker lyssna om det är någon där och jag börjar höra någonting så jag förstår att någon är det. När jag kommer upp ser jag en kille och en tjej göra något väldigt privat där uppe vilket nog var lika pinsamt för oss alla. Jag visste inte vad jag skulle säga så det enda jag kunde säga var "eeh..... ni får inte vara här uppe" Och de sa "... Vi vet... " och jag sa "Ehm... aa så ni måste gå ut nu" så skyndade jag mig ner igen så de kunde ta på sig byxorna igen utan att jag stod och kollade på.

Just ja, den roligaste killen någonsin var inne och handlade inatt när vi nästan skulle stänga. Han var från norrland det hörde man rejält och så beställde han en hamburgare och efter det var det igång. Det enda han sa var

"Jag vill egentligen äta min mors mat, men jag får nöja mig med burgerking"
"Min mor gör godast hamburgare"
"Jag vill egentligen äta min mors hamburgare"


och sådär fortsatte det väääldigt länge, han verkade knappt andas emellan. Sen blev det lite ändring på meningarna.

Någonting om "Min mors hamburgare"
"Eller min mormors hamburgare"
"Min fasters hamburgare"
"Min gammelfarmor gör godast hamburgare"


Och då höll det på sådär, mellan alla möjliga kvinnliga släktingar, jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt nästan så jag var tvungen att gå bak till köket.
När han tillslut fick sin hamburgare var jag bara tvungen att säga det...
"Sådär, burgerkings hamburgare"

Att jobba i kassan på burgerking en fredag och lördag är nog det roligaste för det händer så sjuuuukt mycket när alla fulla människor är där, har så mycket mer historier men jag orkar inte skriva allt. Nu ska jag äntligen lägga mig och sova.

Godnatt gott folk, eller godmorgon.

Kommentarer
Postat av: Erika

Babe, du är utmanad på min blogg ;)

2009-02-21 @ 21:36:41
URL: http://litenochbla.blogg.se/

I told you not to push it.. Men när du lix har klickat dig in här så kan du ju passa på att skriva en rad till mig ;) :

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0