Om

Hey jag håller på att bygga om lite,
är usel på sånt så det ser inte särskillt bra ut men jag var less på det förra så det får se ut så här ett tag.

Jag vill ha chinos.


Godmorgon gott folk!

Jag är helt döööd! Detta är inte en bra "morgon"
Jag började 23 igår kväll, det är rekord helg i helgen igen så vi hade svinmycket att göra, ingen fick någon rast på hela natten, bara en enda vattenpaus i några sekunder. Eftersom att alla höll på med sitt hela tiden och inte kunde göra annat så blev det så sjuukt mycket disk och kartonger överallt och det var galet, så när vi stängde och jag och 2 till skulle städa så hade vi ingen chans att hinna det på 1 ½ timme så jag jobbade över till 10. Alltså 11 timmar utan rast och mat, jag var förstörd. Kommer hem halv 11 och kommer isäng kvart i 11.  Det är så sent att det är galet,. Så nu har jag sovit till 7, vill egentligen sova längre men jag börjar snart igen, börjar kl 23. Jag vill verkligen inte!

Ge mig måndag.

Hemmafru

Idag har jag kännt mig som en riktig hemmafru,
och det var superkul! Jag funderade på vad jag kunde göra för T eftersom att han var så gullig imorse, och då blev jag så sugen på att baka. Jag bestämde mig då för att göra hallongrottor, (tack Anna för receptet). Det var inte alls särskillt svårt, de blev inte så fina som de ska bli men det var min första gång så nu vet jag ju hur jag ska göra nästa gång istället, goda blev det då iallafall! Sen pratade jag med frida och hon tipsade om att jag kunde göra tikkamasala till middag för det är typ min älsklingsrätt men har bara ätit det på skolan. Så jag lagade det också, och det blev megagott! Jag är grym;P Kanske ska börja laga mer rolig mat och baka mer, för det är faktiskt riktigt roligt! Jobbet nu Tjing:)


Såhär ser det ut när Mia bakar, ingen ordning alltså!


Mina underbara hallongrottor.
(De hade inga mindre formar förrutom de som är till knäck så de blev rätt stora)

Världens bästa pojkvän x2

Natten gick snabbt och bra,
Men klockan är 15.50 och har just vaknat. Självklart har jag vaknat 12, 13, och 14 också, då jag försökte stiga upp men inte lyckades. Okej jag var väl inte så bra på det, T kom in och myste och försökte få upp mig när han hörde väckaren varje gång men jag övertalade honom att jag skulle sova längre, så jag kanske inte var sååå bra på att försöka ta mig upp. När jag vaknar första gången så hittar jag inte T någonstans, men just när jag är påväg isäng igen så kommer han in genom ytterdörren med en hög nytvättade kläder i famnen! Som jag sa, jag har världens bästa pojkvän, han jobbade till 22 igår och idag började han 15, och när han har en ledig morgon där emellan så går han ner och tvättar!! Sen nästa gång jag vaknar har han vikt mina kläder och lagt upp dem på soffan så det är bara att stoppa in dem i garderoben!! Tack bejbi:*
Måste nästan göra någonting för hans skull, ska se vad jag kan hitta på!

Snart är det dags att fara till gymmet, såg på schemat att det är jympa/medel idag så jag tror att jag har tänkt fara på det.

Jag såg mitt schema igår för en del av februari,
var väldigt lite jobb kändes det som.. Och lite jobb = lite lön, vilket jag inte gillar. Men vad som var bra var att jag hade fått ledigt den 10e som jag hade sökt för att då firar jag och T 1 år. Det har gått så jäkla fort, ett helt år? Nice. Iallafall så såg jag att jag hade fått ledigt på alla-♥-dag vilket var superbra också, jag hoppades på det eftersom att jag aldrig tidigare haft pojkvän då, eller jaa, förra året då, men då hade vi varit tillsammans i 4 dagar:P Jag har lite småidéer för de dagarna, men jag kan inte säga någonting här för då kan han läsa det. Men det ska bli 2 underbara dagar:)



Design

Min puff jag köpte igår var alldeles underbar,
jag råkade he lite väl mycket duschkräm på så det skummade som en tok men det var härligt :D
Nu när jag låg i sängen för att sova så började idéerna ploppa upp, det är alltid när man ska sova som man börjar tänka så mycket. Jag sover alltid med någon av mina älskade ögonbindlar, de är gudomliga. Jag rekomenderar verkligen ögonbindlar, de är perfekta när det är lite ljust och man ska försöka sova, speciellt på en buss eller i bilen eller så. Sen är de så sköna, de trycker bara lite lätt på ögonen eller hur man nu ska förklara, jag tycker att de är sövande iallafall. Dessutom är de billiga och det finns jättefina, kan lätt hitta en för under 50-lappen. Jag köpte en på h&m och en på Kappahl tror jag att det var, eller om det var lindex.
Men åter till min idé. Jag kom på att jag ska sy egna så jag började fantisera hur jag skulle göra och hur de skulle se ut. Jag älskar att sy, synd att jag har min symaskin i Skell men jag såg att det låg nål och tråd här i lägenheten så jag får väl sy för hand. Älskar att sy kläder också. Men det blir lite jobbigare för hand.

Mina älskade ögonbindlar


Några av de jag vill göra, tänk på att jag inte är konstnär, speciellt inte i paint! De vita prickarna ska föreställa diamanter:P

En halloween-utstyrsel som jag sydde samma dag för 3 halloweener sen. Hade vingar till också som jag sytt men de var så ivägen.

Aja, nu måste jag skynda mig att göra mig klar till jobbet, bara 20 min till spårvagnen går och jag sitter här osminkad i morgonrocken. lyckat. Ha de så gött nu så hörs vi snart.

Spelförståelse

Det blev inte att fara på stan idag, men jag har ju hur många dagar som hellst på mig.
Däremot gick jag till Nordea och skaffade mig själv ett sparkonto, eller kapitalkonto som det kallades tydligen. Det känns så härligt att äntligen ha någonting sparat!
Nu ska jag fara på danspass, känner mig lite hurtig:) tjing

En dag

Idag jobbar jag inte förrän 23. Så hur ska man tillbringa denna dag?
Hittills har jag bara hunnit vara på gymmet. Jag tänkte åka dit vid 20 i 11 imorse men låg kvar i sängen lite väl länge, så jag åkte istället samtidigt som T kl 10 över 12. Har gymmat och bastat, underbart. Dessutom anmälde jag mig till danspasset ikväll kl 18-19 så då ska jag dit igen! Härligt med 2 pass på en dag, det var ett tag sen man tränade flera gånger per dag men nu är det dags känner jag, så mycket jag har tid med.
Sen imorse bestämde jag mig för att NU, nu är det dags att klippa sig. Jag ska bara ta bort det värsta risiga längst ner men det kommer nog bli en stor förbättring. Då är jag ett steg närmare att kunna göra det blondt, måste bara låta det växa lite till, klippa det lite till och sen är det dags!
Men de hade ingen tid idag så jag bokade mig på tisdag kl 9.30.
Nu tror jag att jag ska gå ner till Nordea och sätta in lite pengar på kontot som jag vann igår, sen skaffa mig ett sparkonto innan jag handlat upp alla pengar som jag fick i lön den här månaden. Jag har aldrig haft några pengar över att kunna spara men nu kan jag äntligen det och det känns verkligen heeeeelt underbart!
Sen blir det stan hade jag tänkt, jag ska söka byxor för det är verkligen någonting jag behöver.
Och om jag har tid idag så ska jag köra in en tvätt i tvättmaskinen tror jag, och kanske städa lite. Jag hann ju bara med sovrummet igår.

Städtime

När jag kom hem från Casinot kände jag att ..
Nej, nu är det dags att städa. Och det var så härligt, jag slängde ut alla kläder ur garderoben eftersom att det var inte så många plagg som var vikta där inne, möjligtvis de som ligger längst in. Så jag vek och hängde upp och höll på, städade vid mina papper och böcker, dammade mattan, dammsög, bytte sängkläder och så. Det blev våra nya sängkläder som vi fick av mamma i julklapp, jättesnygga! Tack mamma!
Så nu känner jag mig riktigt nöjd, dessutom måste det vara min lyckodag, för det första hittade jag min faktum-tidning som jag köpte i december men glömt läsa så det ska jag göra snart, sen hittade jag min lott jag fick av Berra (mammas gubbe) där jag hade vunnit 50 kr och så hittade jag en 500 :- som jag fick av mormor i julklapp men totalt har glömt bort, det var perfekt!
Men nu ska jag sova, härligt! Ses:)


En kväll på Casionot


Jag blev så himla sugen på att fara
och för första gången gick jag därifrån med mer pengar än jag kom med, gick hela 500 kr + !!
Det är klart att man far dit för att ha kul bara men det skadar ju inte om man kommer ut med lika mycket pengar man kom in med och ännu bättre om man ligger +! Jag spelade på ett bord för första gången också, det gick inte bra, jag förlorade bara då, men det var superkul, spelade 3kortspoker om ni vet vad det är.
Jag tror att det är så att om man har lite pengar och inte borde spela bort då förlorar man men har man mycket pengar och det inte "gör någonting" om man spelar bort lite då går man +. Så har det då varit för mig:P

Maten som T lagade var supergod
,
det blev ingen sås för vi hade ingen grädde men kycklingen och kroketterna var underbara!



Cassis Rose

Så har man kommit hem från en runda på stan med Carro.
Det blev en parfym som jag har velat ha jättelänge från the body shop och nu var det halva reapriset, och reapriset var typ 52% eller nått sånt så det blev inte dyrt, 50 kr. Och en sån här Puff som man använder när man duschar, i rosa.


Jag älskar verkligen den där parfymen. Ville egentligen ha hela paketet med Cassis Rose, men jag får köpa resten en annan gång:)

Carro hittade dessutom ett MEGAsnyggt par jeansZara, de satt verkligen perfekt! Sen när hon köpte dem så upptäckte vi att de bara kostade 99 kr!!! Hur tur har man inte då? Snacka om att fynda!

T har lovat att laga middag idag. Perfekt!! Kyckling, kroketter och någon sås! Vi får se vad han får för betyg sen;)

Maten är klaaar

Träning

Klockan är bara 12 och jag har redan hunnit vara på gymmet, det känns superbra!
Min "day off" från jobbet, jag älskar den! Snart ska jag dra mig in till stan och gå omkring där med Carro, ska nog se om jag hittar någon sportbh för i skell så hade jag 3 st och nu hittar jag inte en enda av dem, antar att jag inte fick med mig dem då. Så vore bra att ha en iallafall. Ska nog kolla på nått träningslinne också, jag vill ha ett sånt här stort hängande, jag vet inte om ni förstår vad jag menar, vänta, jag ska se om jag hittar något på i-net.

Nej det gjorde jag inte, söker väl inte på rätta ordet. Men ett sånt här jättestort linne med brottarrygg och så har man en sporttopp under. Megasnyggt och härligt. Varför skulle man inte kunna se bra ut när man tränar också?

Dags att göra sig klar, see ya soon.

Body butter

Det blev inte en sån harmonisk kväll som jag hade hoppats, även fast jag försökte.
Jag tog min långa, varma och väldigt härliga dusch som jag skulle. Men sen spårade det för T kom hem, och han var busigare än vanligt. Han skulle busa, brottas lite, kittlas och allt sånt där. Så det blev inget harmoniskt. Vi tänkte se Mamma Mia, men det gick någon film på tv som var jättemysig, den är supergammal, jag känner igen den men kommer inte på vad den heter, det finns en känd låt till den. Sen målade jag naglarna, idag blev det rosa. Måste ju passa på medans jag är ledig lite för på jobbet får jag inte ha nagellack. Smorde även in mig i min underbara bodybutter som är från The Body Shop. Jag älskar den, och jag älskar att handla där. När man går in där känns allt så lugnt och deras produkter är underbara och dessutom vet man att inget är testat på djur. Den luktar dessutom megagott, jordgubb!:) Det är verkligen en produkt jag rekomenderar, en ängel mot huden, och speciellt torr hud, där gör den underverk.



Time to sleep. Natti

Badkar och stearinljus


Nu har jag kommit hem från jobbet
,
är ledig imorgon och jobbar natt på torsdag, det betyder alltså att jag är ledig från jobbet hur länge som hellst. Det känns verkligen nu, äntligen slappnar jag av. Ikväll är en sån kväll som jag skulle vela tappa upp ett varmt bubbelbad, med endast stearinljus som belysning och en grym bok att läsa. Sen ligga där i ungefär 2 timmar så att man är alldeles skrynklig som ett russin och vattnet är kallt. Det här är en sån kväll som jag antagligen hade gjort så om jag bott i min förra lägenhet, eftersom att där hade jag badkar och gjorde alltid så. Har jag badkar här? Nej. Såå.. hur ska jag ordna det då?



Jaa, jag ska nog iallafall börja med att ta en låång och varm dusch, hoppa in i
badrocken och sen får vi se hur kvällen artar sig.
Jag kikar in lite senare och berättar hur det blev!



På vandring nerför storstan

När jag slutade jobbet på natten till söndag,
eller morgonen på söndag eller vad man nu ska säga.. kl 6 iallafall, så lyckades jag missa den första spårvagnen och nästa skulle gå om 23 minuter stod det, men det brukar betyda ungefär 34 minuter. Så jag gick tillbaka till BK och stod och tjötade lite med jobbarkompisarna och när jag gick tillbaka så hade jag missat den också. 24 minuter skulle det ta innan nästa. Jag orkade inte gå in till jobbet igen, jag orkade inte sitta och vänta i en halvtimma så jag började gå istället. Det var lite läskigt att gå själv i stan mitt i natten. På avenyn är jag van, där känner jag mig säker. Men på vägen jag gick har jag aldrig gått förrut, åk spårvagn 1000 gånger ja, men aldrig gått. Men det gick bra iallafall.

När jag gick så passade jag på att fota en vägg som jag älskar
.
Jag åker alltid förbi den när jag åker spårvagn och har alltid tänkt att jag ville gå där och fota den så nu gjorde jag det. Väggen sitter utanför världskultur museét.
Enjoy.






Erkänn att han är bäst?

Innan jag går och lägger mig måste jag bara få berätta att jag har världens bästa pojkvän!
Jag har jobbat kväll till kl 01 och kommer hem 01.30 och är aptrött, känner mig lite nere för att T jobbar natt så att jag måste sova själv. Men så kollar jag på köksbordet och vad ser jag? Jo, ett litet brev. Eller ett meddelande skriver på ett kuvert.

"Gokväll Hjärtat! =)
Ta en bit kärlekskaka och lite
grädde i en skål i kylen! =======>
för att bli extra redo för sängen, drick iskall
mjölk till!! =)
Love you! Sov gott! Kyss och kärlek
"

Är han inte goast i världen?

Här är bildbevis.


Och nej, vi har inte städat ut julen än, som ni ser på bild nummero 4.
Nattinatti, nu ska jag lägga mig och drömma om T och kladdkaka, och säkert lite burgerking också.

I am sooo tired

Det är jag verkligen.
Och ändå har jag bestämt mig för att fara och gymma om ett tag, jag vet inte vad det är med mig riktigt. Det är nog för att jag är omringad av fett upp till öronen på jobbet!
Jag drömde inatt om ett par mjukisbyxor som var det underbaraste jag varit med om, och jag skulle köpa dem för 300. Sen nu när jag vaknade kom jag på att isåfall finns inte de där byxorna på riktigt och då blev jag liiite ledsen faktiskt.

Lööön!

Piercing


Jag har tagit ut mitt hål i ögonbrynet.
Inte för att jag vill utan för att jag alltid måste ta ut det när jag jobbar vilket är jobbigt och dessutom tappar jag alltid bort smycket då. Så nu har jag minskat med ännu en till piercing:(

En ny favvis


Lyssna och njut

Jag glömde skriva

att jag har börjat pressa guitar hero också,
jag köpte ett wii till Tony i julklapp och nu har han köpt guitar hero och jag sitter och spelar som en tok, och det roligaste är att jag spelar på medium nu och jag är grym:D yeay!

Nytt inlägg

Anledningen till att jag inte skrivit är att..
det har inte funnits nått att skriva om. Jag lovar, det händer ingenting just nu, jobb jobb jobb, det är allt! Jag jobbar en massa och håller på att bli utbildad till Produktionsledare vilket känns rätt tufft. Jag och Tony har varit på casinot igen och spelat bort lite slantar där, men kul var det, jag fick mitt årskort och det är supercoolt, står "M.G.T Lundström" på det (Mia, Gunilla, Therese). De har sån otrolig säkerhet där att det inte är sant. 4 kameror per spelbord, det var en dealer som tappade ut några marker på bordet och allting stannade, alla blev helt paff och jag stod där som ett fån och tänkte "Vaddå, det är väl bara att plocka upp dem?" Men dealern frågade en som gick runt och "patrullerade" "uuh, can I?" alltså plocka upp dem, men den bakom kunde tydligen plocka upp dem och blabla, galet. Tydligen är det så för att ingen ska kunna fuska. Jag har börjat komma igång med gymmandet igen lite och det är skönt, men hinner inte alltid, måste försöka klämma in det mellan jobbpassen. Jag längtar tills lönen kommer! Det var väl allt från mig denna gången, jag ska försöka skärpa mig med uppdateringarna! :)

Kram

rida

Jag skriver imorgon, ska till jobbet alldeles strax;P

Träna för fullt

Nu är det dags för mitt nyårslöfte, trääääning.
Ska iväg till gymmet och köra lite där, var sugen på att fara på typ gympa men det var bara enkelgympa och så, men imorgon såg jag att det var dans så det ska jag nog anmäla mig till, ska höra vad det är för sorts dans! Men idag blir det lite lugnt iallafall eftersom att hostan fortfarande inte försvunnit tyvärr..
See ya'll.

Hår

Jag saknar mitt svarta hår.
Men det har varit ett helsike att försöka få bort och jag saknar dessutom mitt blonda,
jobbigt läge:P


                         ...  VS  ...   
Samtidigt så längtar jag även till mitt bruna


Men det jag längar mest efter är nog egentligen att ha långt och fint hår (inte torrt och förstört som nu). Jag tycker om nästan alla färger jag haft, rött var jätteroligt att ha, det hade jag gärna haft längre, synd bara att man måste underhålla det hela tiden för att den ska behålla samma rödfärg som man vill ha.


Det enda jag inte "längtar till" är "färgen" jag har nu!

Så har man

just kommit hem från jobbet.
Skönt att redan ha varit uppe länge och ändå ha hela dagen framför sig, och dessutom är jag ledig imorgon också så det är perfekt, jag vet knappt vad jag ska göra med all denna lediga tid, jag brukar aldrig vara ledig såhär mycket! Synd bara att Tony for till jobbet precis när jag kom hem från jobbet, hann just så pass mötas i trappuppgången och pussas hejdå, dessutom jobbar han skift inatt så jag måste sova själv också. Så jag har en massa tid som jag kan fylla upp men ingen Tony som kan hjälpa mig.. Aja, vi får väl se vad jag gör. Call me:)

Produktionsledare

Jag har börjat min utbildning för att bli produktionsledare på BurgerKing,
vi hade vårat andra möte idag men för mig var det första mötet, förra gången var jag i Ske-å. Det var nice, känns som att vara tilllbaka i skolan igen och jag har ju faktiskt saknat det lite. Isåfall kan man ju tänka att jag läser Burgerking-lära, ett ämne som allt utbildningar borde ha;P

förlåt

att jag är usel på att uppdatera, jag trodde att jag hade kommit igång igen meeen..

På lördag kväll låg jag och Tony i sängen för att sova och Tony säger

- "Snart om några dagar har vi 11 månader"
- "Jaa, eller vänta, vi har det om typ 20 minuter"
- "Jaa just det, haha, det höll vi på att glömma, så myysigt"
- "Jaa:)........Nämen vänta, vi har inte 11 månader om 20 minuter, vi har det i ca 20 minuter till"

Haha då insåg vi att det var den 10:e och vi båda hade totalt glömt bort det:P

Jag klarade det!

Jag jobbade hela dagen utan att dö!
På något konstigt övernaturligt sätt så mådde jag rätt bra idag på jobbet, iofs så har jag levt på ipren men ändå. Jag var bestämd verkligen att jag skulle klara att jobba idag så imorse när jag steg upp 05.45 så drack jag honungsvatten, åt massa frukt, drack vätskeersättning och allt möjligt för att jag skulle klara mig idag, och det funkade tydligen.. Jag tror att det är min och Tonys lilla Buddah (eller vem det nu är) som har gjort att jag blivit "frisk". Tony kom hem med honom igår, han hade fått den på restaurangen:P Kommer lägga in bild sen;)

Idag fick jag veta att de har tänkt utbilda mig till produktionsledare på burgerking. Jag vet inte var det innebär förrutom mer ansvar men det ser bra ut på CV:t sen och det låter bra "Jag jobbar som produktionsledare". Jag gillar det:) Dessutom när jag kom till jobbet imorse så stod det på schemat där det står vad vi har för arbetsuppgifter för dagen att jag skulle stå som 1a på bordet och att jag var kökschef, det lät inte heller så dåligt :D

Som vanligt fick jag jobba över:P

Hemma i Göteborg

igen.
Så har snart en hel dag gått. Jag är inte peppad på imorgon, att jobba med förkylning och feber är inte det roligaste men det går iallafall om jag stoppar i mig en massa ipren, då kanske jag överlever dagen.
Att sova på tåget gick inte bra, den lilla tiden jag sov så drömde jag mardrömmar. Jag vaknade hela tiden, hade ont i kroppen, ena stunden var det iskallt sen supervarmt sen iskallt igen, jag låg och hostade som en tok och allt var fel. Dessutom blev tåget 2 timmar sent för att någonting hade gått sönder så de var tvugna att ta en omväg..

Till lite roligare saker..
När vi väl var framme på Centralen så stod Anna och Ralf där och väntade på oss, det var så rooligt att träffa dem igen! Vi spelade skip-bo och gick på stan och så, en mysig dag i Göteborg bara. Synd att det dröjer åratal innan vi träffas igen:(
Snart börjar Let's dance och jag hade tänkt bunkra upp mig framför tv:n i duntäcke, morgonrock och med en massa nyponsoppa! Myspys. Längtar till Tony kommer hem bara, han är och äter middag på restaurang med Carro och Roger. Synd att jag mår såhär, hade varit så mysig att följa men jag har inte råd, ingen matlust och det värker i hela kroppen! Aja.
♥ Saknar honom, älsklingen du är bäst, Pusspusspuss :* ♥

Hej alla läsare

förlåt att jag inte svarar på era kommentarer men det verkar vara någonting konstigt med internet,
jag skriver och skickar tillbaka men ni får ändå inte mitt svar. Problemet kan vara att jag har bärbart internet och sitter på tåget nu med sämst sändning. Men jag ska svara så fort det går så fortsätt gärna kommentera, det är så roligt när ni gör det!

Nu sitter jag och Tony på tåget.
Vi har suttit i restaurangvagnen i några timmar och läst bok, löst korsord och sånt mysigt. Jag är så glad att det är med Tony jag är på den här livsresan, han sprider verkligen ljus i mitt liv! Puss på dig gubben:)
Men jobbigt är det att bära på en massa saker. Vi har väl ungefär fyra gigantiska väskor var jag och Tony. Har ju tagit med en massa av mina skor och väskor jag hade i Ske-å så bara det tog en stooor plats.. tur att jag inte behöver bära det såå himla mycket mer..

Nu drar jag,

Vi ses i Göteborg!

Redo för storstaden

Så håller man på att packa inför resan ner till storstaden igen.
Det känns härligt att komma hem igen, men samtidigt så kommer jag sakna allt och alla här i skell också. Det har varit en jätterolig vecka men någon gång måste man tillbaka till verkligheten och göteborg är min verklighet nu! Det är nog värre för Tony, han är lite mer bunden till Skell än vad jag är. Jag är mer en sån här tjej som vill iväg och utforska världen medans Tony är en Skelleftekille. Tror jag.

Har just sett mamma mia, den är såå bra, och jag blir såå sugen på att flytta utomlands:P Nu ska jag hoppa in i duschen sen fortsätta packa!

Ömkan

Godmorgon världen.
Jag sitter här i soffan i mitt gamla rum och tycker synd om mig själv, jag har knappt kunnat sova någonting inatt. Jag har bara legat och vridit och vändit mig och hostat hela natten. Inte kul. Men termometern visar bara 38.1 än så det är ju inte såå farligt, hade kunnat vara värre. Måste bara tänka hur jag ska göra med jobbet på lördag och söndag. Jag jobbar båda dagarna och vill egentligen inte ta ledigt, men om jag fortfarande är sjuk, jag kan inte jobba med feber och förkylning. Aja, vi får väl se hur det går.

Jag är lite orolig för idag. Nu är det dags att börja packa, det är bara några få timmar kvar innan jag och Tony sätter oss på tåget ner till Göteborg. Jag har så mycket jag ska bära på. Undra hur det kommer gå!

Sjuk, men ett härligt liv ändå.

Inte roligt.
Jag börjar bli sjuk, jag sitter här och knaprar halstabletter, har druckit en massa smoothie (vilket är supernyttigt) men ändå blir det bara värre och värre, nu kan jag inte förneka det längre... Jag håller på att bli sjuk. får bara hoppas att det inte blir alltför mycket.

Ikväll när jag kom hem från bion med Linnea så kollade jag upp
och upptäckte en riktigt stjärnklar himmel så jag bestämde mig för att jag senare ikväll skulle klä mig supervarmt, klättra upp på mammas tak och ligga där och kolla på stjärnorna, precis som förr i tiden. Men det blev inte för Tony kom hit och hjälpte mamma och lägga in balbilderna och visa dem för henne och så. Sen blev det för sent så jag får göra det en annan gång, kanske hinner bli mörkt imorgon innan jag far så jag kan göra det då, det är värkligen det härligaste, men bara om man klär sig supervarmt!

Haha, jag har redan brytit min "Ja"-grej
.
Jag som skulle säga ja till det mesta, och skjuter redan upp en sak jag vill göra. Aja, jag börjar med det imorgon istället;P

Yes man

Jag kom precis hem från bion.
Yes man var superbra, uppfyllde absolut mina förväntningar! Så tycker ni om komedier ska ni verkligen se den. Jag känner att nu blev jag också väldigt positiv, jag vill bara säga ja till allting och se var det leder lixom. När jag börjar tänka på det.. Det är så ofta man säger nej, alldeles för ofta. Vi lever bara en gång (vad vi vet) och då måste vi leva fullt ut. Jag ska börja bli mer positiv till allt nu. Tänk så mycket mer man hade kunnat göra om man gjort allt som kommit i ens väg. Börja säga ja guys, det tänker jag göra, det ska ni få se, jag ska börja göra alla saker jag vill göra, men aldrig har gjort. Kanske inte nu direkt, mycket av det jag vill kräver en hel del pengar, vilket jag inte har nu efter alla mina sko-inköp osv men snart, snart:)

Vacker


Här bjuder jag på en liten gammal going från förra året så att ni har någonting att göra medans jag är på bio:)

fika på wayne's

Så har jag och Linnea varit och fikat på wayne's,
det var mysigt, jag hade just ätit middag så det blev bara en Iste med persikosmak, mums! Jätteroligt att träffa Linnea igen och tjöta lite, hon har planerat ett tag nu på att flytta till Stockholm med sin sambo, de letar lägenhet och så. Skulle vara jätteroligt om det blev och helst snart, är ändå inte alltför långt mellan Stockholm och Göteborg och jag har verkligen saknat henne! Så vi bestämde oss för att fara på bio ikväll och se "Yes man". Jag har velat se den superlänge så jag hoppas den är bra nu:)


Har även varit och hämtat lite av mina saker ur pappa förråd
.
Det var så mycket som jag hade glömt bort och upptäckte att "Åh den här, och den här!!" osv, så jag kommer få konka på hur mycket som hellst på tåget, hittade min röda snygga väska och min lilla diorväska. Sen var det en massa skor också, jag tänkte bara ta med mig typ 2 par skor men det blev en kasse med skor istället. Vi får la se hur det går.

Jag kom ju på...

Att i mitt inlägg om vad jag gjort i Skell hittills så glömde jag skriva att jag har dansat,
jag har för tusan dansat mer än jag gjort någonting annat typ. Vi hade träningshelg i buggen med Micke, världens bästa tränare som dessutom är domare. Man får ut så mycket efter en träningshelg med honom, man känner direkt att dansen blir bättre! Grymt kul!

Men nu är jag iallafall less på min superrosa bakgrund, jag skulle vela ha nått mer stilfullt, någonting svart/grått med vackert mönster på.. Vi får se om jag fixar det någon gång. Kanske nu, vem vet. Nej inte nu, jag ska snart möta Linnea.


Någonting liknande mönstret på kudden tror jag..

Liam


Jag var till Sandra och hennes son Liam igår kväll,
det var så underbart att träffa dem igen!
Vi myste framför tv:n, såg slutet av s&tc, och sen s&tc the movie så nu har jag sett igenom hela boxen, det är så braaaa. Har jag berättat att jag har likadana skor som Carrie har i filmen, de svarta där, fast jag har inte helsvarta ;P
När jag kom hem så slog jag på "The dark knight" och gosade ner mig i soffan och drack en Smoothie som mamma brukar göra. filmen är så grymt bra, jag skulle lätt kunna se den igen idag!!
Men idag har jag andra planer, idag ska jag träffa Linnea och vi ska ta en promenad in till stan sen får vi se vad det blir, och vid 6 ska jag till pappas hus och hämta en del grejer som jag lämnade hos honom innan jag flyttade till Göteborg, tex min trippeltång, mina bodybutters och lite sånt som jag verkligen har saknat under de här 3 månaderna utanför skeå, äntligen kan jag börja göra nått roligt med håret igen och sånt.


Linnea&Jaglitemerän4årsen        Liam                        Liam                         Liam               Sandra&JagCa4årSen     

skämtar du med mig?



Jag har precis i förra inlägget skrivit om min underbara nya friis & company-väska som jag ääälskar! Och sen hittar jag en tävling där man kan vinna friis-grejer. Geee miiig <3 De gråa skorna är ju hur mysiga som hellst, kom till mamma(A)

checka in här om ni också vill tävla om dessa underbara saker!
http://febb.blogg.se/2009/january/skriver-dagens.html

Göteborgsjäntan till skogarna och snön.

Okej nu är det dags att ta mig i kragen, 2 veckor sen mitt förra inlägg... det går ju inte!
Jag får väl ta och berätta det som hänt lite kort så jag kommer igång igen..
Det hände inte mycket de första dagarna, det var nog därför lusten för att skriva försvann, jag sov, jobbade och såg sex and the city heeeela tiden, det var allt jag gjorde! Det enda som var någonting att skriva om var när jag och Carro var på Casino (Det var gryyyymt!!) och när jag var ut på berså och bryggeriet den 26e, festade hos Carro innan, det var kul att äntligen ta sig ut och dansa lite. Sen tillbringade jag min nyårs på jobbet. Jag skulle jobba mellan 23 - 06 men min chef frågade om jag kunde tänka mig att börja kl 18 - 06 istället. Alltså 12 timmar! Om man jobbar ca 8 eller 9 timmar ska man ha en halvtimmes och sen en kvarts rast men eftersom att jag skulle jobba så många timmar så lovade hon mig några till raster.. fick jag några raster tror du? Nja, en på en halvtimme.. jag fick inte änns min kvart. Det är helt sjukt hur mycket folk det är på burgerking på nyår, det var tillochmed folk som ville handla på klockslaget!! Men då sa vi nej för vi skulle få gå ut några minuter för att kolla på fyrverkerierna och dricka lite skumpa. Sen direkt efter klockslaget började allt folk bara välla in på BK, det är ju helt sjukt!

Sen började resan till Skell.
Jag hade varit vaken hela natten utom ca 2 timmar mellan 10 och 12 på morgonen så jag var trött som en gnu när jag skulle ta tåget hem (ja, skellefteå kommer alltid vara "hemma"). Jag hade bokat liggvagn men i min kupé så var det ett gäng ungdommar som skulle sova och en kompis till dem hade hamnat i en annan kupé så hon frågade om vi kunde byta. Det var såå värt det. Jag hamnade då i en sovvagn och de är så underbara. Bara 3 sängar i en hytt, riktiga kuddar och allt är så mjukt och skönt där. Jag började se en film ("P.S! I love you", igen) men redan vid 7 började jag somna framför datorn så just innan 9 någon gång bestämde jag mig för att sova på riktigt, jag somnade ändå hela tiden. Det var så grymt skönt att vakna sen kl 8 på morgonen och vara utvilad, jag ska någon gång igen lägga mig så tidigt, det är underbart!

Det har nu gått nästan hela tiden här i skogarna nu, jag har 2 dagar kvar bara.
Vad jag hunnit med här? Jo jag har:

  • gått på stan
  • spelat hockey
  • sett en massa hockey
  • varit med nära och kära
  • gått ut på O'learys
  • festat
  • spelat guittar hero
  • sjungit singstar
  • fikat på waynes
  • Ätit middag hos svärföräldrarna
  • stått ute i yrsnö och väntat på en taxi
  • Myst med Tony
  • shoppat skor + väska (Ska berätta snart)
  • Sett skräckis, blivit rädd och vägrat sova själv
  • Tjejsnack
  • Myst med mamma

Det är nog en massa mer grejer men ja, nu vet ni det mesta, och än är inte dagarna över.

Men nuuu... ska jag berätta om väskan!
Jag har förlorat "oskulden", jag har köpt min första äkta märkesväska, en
friis company
Åh, I do. Jag älskar den, jag vet inte om jag någonsin kommer gå tillbaka till vanliga väskor igen, den här är gudomlig!
Mina 3 par nya skor är också gudomliga, men jag har bara hunnit använda 2 par än, det tredje sparar jag ett tag. Jag kan lägga upp bilder senare, har ingen sladd nu så jag kan lägga in. Men väskan iallafall <3

Jo just det ja, jag har ju glömt berätta om min andra förlorade oskuld. Jag har för första gången gjort ett ingrepp på kroppen som inte innefattar nålar (piercing/tatuering). Jag har varit på min första behandling, en laserbehandling för att ta bort håret under armarna på heltid, permanent. Det gjorde riktigt ont men som tur var så varande smärtan bara ca 3/4 minuter under varje arm. Och det är sååå värt det, tänk att aldrig någonsin mer behöva raka sig under armarna, man behöver aldrig mer oroa sig att man glömt det eller glömt rakhyveln så att man inte kan ha linne eller nått.
Men det där var bara första behandlingen, man måste göra ca 3 till 7 beroende från person till person. Hoppas att jag inte behöver göra så många!

RSS 2.0
Test