Borås

Jag har jobbat i Borås.
Tufft. De har öppnat en ny burgerking restaurang där och de behövde folk så de fick låna mig och Zohra från avenyn. En rolig upplevelse, men vill hellst inte pendla fram och tillbaka till Borås så jag hoppas att det här var sista gången. Resan hem sov jag hela vägen och det var såå skönt! Tänkte göra en tidig kväll ikväll men kan ju inte slita mig från sex and the city, det är så bra, nu skriver jag bara medans ena programmet slutar och nästa börjar så det är dags att gå igen. Tjing:)

Ledig dag :D!

Min första lediga dag på länge,
den är väldigt välkommen här! Huur skönt som hellst.
Nu har äntligen Carro kommit hem från Thailand, och jag ska träffa henne ikväll! Jag ska till hon och Nalle och äta tacos (Mums!!) sen ska vi dra iväg till Casinot vilken blir min första gång, jag är jättepeppad! Men kommer nog se ut som en snöboll jämfört med Carro, hon är säkert superbrun nu!
Jaja, dags att kila och göra mig klar istället.

>Hey, kolla hit<

Jag vill att hela världen ska veta att jag älskar min sambo Tony Lundqvist!
Du är mitt mirakel
<3

Godmorgon

Det blev ett sent uppvaknande idag,
jobbade natt och det var länge sen jag sov ordentligt så nu sov jag verkligen ut. Men det känns lite jobbigt ändå för nu har jag missat exakt hela dagen och snart är det dags att dra iväg igen och jobba. som sagt, allt jag gör. Jag längtar efter att gymma så det ska jag försöka trycka in på schemat snart! Jag kan då åtminstone på söndag för då är jag ledig:)
Igår fick jag stå på bordet på riktigt för första gången, jag var riktigt grym faktiskt, bara sprutade ut hamburgare!;)

SKOOR

ÅH det var så länge sen jag köpte skor,
och ääääntligen har jag beställt 2 par som jag hoppas kommer snart, jag älskar dem! Tyvärr så beställde jag med några kompisar i Skellefteå så även om de kommer imorgon så får jag dem inte förrän jag kommer upp till Skell den 1 januari :\ Men då har jag något mer att längta till!!


Ge bort en prostituerad till pojkvännen i jul!

Jag har glömt berätta, (som vanligt)
Jag köpte ett presentkort på thaimassage till Tony när han fyllde 20 år i november. Jag hade hittat stället på internet och det lät ju bra, Tony hade snackat så mycket om thaimassagen han fick i Thailand. Så jag lyckades ta mig till stället som det stod på hemsidan, jag hade ingen aning vart jag var egentligen men jag hade kollat upp hur jag tog mig dit så jag lyckades iallafall. I måndags när jag, Tony och Anders är och fotar så går vi förbi några gator och Anders säger att "här ligger göteborgs porrgator" berättar att massage där inte alltid betyder ryggmassage och blabla, som tur var så sa han att det är inte lika mycket nu längre men för 10 år sen var det baara sånt på de gatorna. Men iallafall så börjar jag känna igen mig och hittar tillslut en skylt där det står vad gatan som vi gick på heter, första långgatan, och då insåg jag att jag har köpt thaimassage till min pojkvän på den största porrgatan i gbg.

Jobbigaste kunden någonsin

Jag är sååååååååå slutkörd just nu,
jag hade den jobbigaste kunden jag någonsin haft inatt. Många har varit jobbiga men ingen slår henne. Det var mycket folk, hon var väldigt full, man hörde knappt vad hon sa. Några "busade" bakom henne så de puttade henne och hon sa "De puttas, ska du inte säga någonting?" och det hade jag egentligen kunnat göra, men jag är ingen jäkla ordningsvakt, jag ville bara få bort alla människor så vi kunde ta det lite lugnare för jag hörde att det började gnabbas i kön och allt. Så börjar hon tjafsa om typ "de puttas, är jag då med dem eller med henne?" (pekade på sin kompis). Hon pratade en massa sånna osammanhängande saker och sa som "Vilket företag är du? Ja om de håller på så vilket företag är hon då?" (Hennes kompis) Typ sånna saker tjafsade hon om och blev bara surare hela tiden för att jag inte förstod vad hon tjabblade om och kunde ge henne ett bra svar. Och så sa hon att "Jag vill ha ett kvitto på allting så jag har det sen ska jag reklamera dig" Hon menade nog att hon skulle ringa till min chef eller någonting. Så jag sa att självklart får du det. Men det var inte hon som beställde då utan hennes kompis så när jag tagit kompisens beställning så frågade jag henne om hon ville beställa och hon slumrade "Nej jag är med henne" eller nått liknande så jag tog andra beställningar och de försvann. Sen kom hon tillbaka och tjafsade om att hon fått vänta 20 minuter och jag sa att jag frågat om hon ville beställa och hon sa nej och då sa hon att "Det är jävla skitsnack" eller nått sånt och tjafsade en massa om dåligt bemötande och att hon ville veta mitt fullständiga namn och att hon visste hur hon skulle göra i sånna här fall och sånt så jag gav hon glatt mitt namn för det gör inte ett dugg om hon ringer min chef. Cissi skulle stå bakom mig så mycket att det finns inte. Jag berättade det här sen för min arbetsledare och hon sa att jag borde ha hämtat henne för att hon skulle ha "stått bakom mig" och sånt. Sen när hon fått maten så var det några som åt av hennes pommes och hon vände sig om till mig "Hallå, de äter av min mat" Och sen spillde någon ut hennes dricka och det for lite på hennes väska och jag sa att "Jag fixar en ny" och när jag kom tillbaka kollar hon på mig och bara "De spillde ut över min väska?" MEN säg åt dem själv någon gång kanske?! Aja, nu har jag fått skriva av mig lite iallafall så det känns bättre nu;P

Till lite roligare saker,
Jag ställde mig i kassan ikväll efter att jag hade varit inne i köket och gjort en massa och efter att jag redan hade tagit flera kunder så lutar sig en kund fram och säger "Alltså, ursäkta mig men jag måste bara få berätta att du har ketchup i ansiktet.. i pannan, och på hakan också"
Jag försöker torka bort allt, frågar sen min arbetsledare om det är kvar nått och hon säger nej. Senare är det en till kund som säger att jag har något kladd på kinden och sen händer det ännu en gång och då säger jag "Haha jag kan tänka mig att jag har det, jag har haft allt möjligt i ansiktet hela kvällen" och killen säger "HAHAHA, snälla säg inte så, jag är alldeles för full för att höra sånt" för er som inte fattar... synd för er:P

Och.. Sa jag 45 timmar i veckan?
Jag menade 48. Ska jobba tre timmar på backaplan imorgon igen också.

hejhopp

Jobb jobb jobb.
Det kommer bli en sån här 45timmars vecka igen, bra med pengar men jobbigt som tusan. Men det är tur att jag jobbar mycket, då hinner jag inte sakna Tony lika mycket, då är det bara jobbajobba sen sovasova, inte så mycket över till att bara sitta still och sakna!
Sitter och lyssnar på min nya iPod som jag fick av Tony, den är så alldeles sjukt underbar!
Nu ska jag gå och äta någonting sen fortsätta se Sex & the city, är på typ avsnitt 8 eller någonting redan, började se i förrgår, så kan det gå:P

Tack-tal

Jag fick iPod:en som jag ville ha, av Tony :O
fick även en bok av min favoritförfattare Danielle Steel, underkläder och en väska.. tror att det var allt, och allt var helt perfekt!
Han är galet söt, tack tack tack tack tack älskling!
Och tack till familjen Lundqvist för den fina bruna ögonskuggan som jag redan hunnit använda 2 av 3 dagar!
Tack mormor för silverskedarna, de var underbara och tack mamma för båda jackorna och sex & the city-boxen. Den passar perfekt nu när jag är själv utan Tony så jag har någonting att göra när jag inte jobbar!
Tack pappa för pengarna, de behövs kan jag lova!
Tack bröderna för biljetterna till Idol-finalen, tack alla!
Jag har världens bästa människor runt om mig, inte bara för att ni köper bra presenter (;P) utan för att det bara är så, ni är grymma!

Ensam

Tony har farit hem till Skellefteå nu.. :'(
Det var så jobbigt att säga hejdå till honom och känns så tomt och tyst i lägenheten, jag vet inte riktigt hur jag ska kunna vara själv här i hela 2 veckor. Tur att jag kommer jobba som en tok! Och tur att jag har en himla massa sex & the city avsnitt att se! Jag har glömt skriva vad jag fick i födelsedagspresent men det får jag lov att göra när jag kommer hem från jobbet för nu ska jag fara, slutar kl 21.

Session

Jag och Tony var idag iväg till Järntorget
och områdena omkring där för att träffa en fotograf vid namn Anders och köra en kort session.
Jag kommer nog att lägga upp någon bild sen så får ni se resultatet när jag har fått dem. Kul var det iallafall!

Helt sjuuuk helg!

fredagen började kl 07.45 efter att jag hade sovit ca 2 timmar.
Packade, duschade, gjorde mig klar och sen bar det iväg till bussen som skulle ta oss till Nils Eriksson-terminalen där nästa buss skulle ta oss till Linköping. När vi satte oss på den sista bussen så tog det inte länge innan vi somnade, men tyvärr vaknade man lite då och då, bussar är inte det skönaste att sova i. Jag stör mig jättemycket på snön. Ingen snö i Göteborg, direkt vi kommer en liten bit utanför Göteborg så blir det mer och mer snö.. Samma sak när vi kom tillbaka igår, jag tänkte att det kanske kommit snö här också eftersom att det var massa snö öööverallt men nej.. direkt vi närmade oss Göteborg så minskade snön och när vi var framme så var det inget vitt, bara asfalt och gröna gräsmattor.
Väl framme i Linköping blev vi hämtade av Daniels sambo Nina, hennes syster Malin och Malins kompis Jessica. Sen när brorsan hade slutat jobbet så hoppade vi in i bilen och körde till Stockholm. Där träffade vi Jonas och det var jätteroligt att träffa båda bröderna igen!
Vi åt på någon sushi-restaurang eftersom att Jonas ville äta där
(alla andra ville äta på McDonalds:P) men ingen annan ville ha sushi så vi andra tog någon kyckling som var stark som tusan. Sen var det Globen nästa. Det var så GRYMT! Jag kände mig som en liten myra i en stor myrstack. När man kollade runt så kryllade och rörde det sig överallt. Har ni sett filmen A bug's life, eller om det är Antz? Kändes så iallafall. Det var så mycket som vi fick se som de inte visade på tv:n. Robin B, Robin E, Johan och Anna sjöng i pauserna och det var en massa. Efter allt var färdigt så skulle vi egentligen sova i Stockholm hos Jonas men det blev så att vi körde tillbaka till Linköping istället.
Lördag morgon var det segt,
vi hade massor att göra och ingen tid att göra det. Lördags var ju min 20års-dag så vi drog till Systemet och jag handlade där för första gången. Det kändes jättespännande, och som om jag inte fick vara där egentligen, men det får jag ju nu:P Sen körde vi som tokar till Göteborg, hämtade hockeybiljetterna och sökte parkeringsplats. Det var hyffsat trångt i bilen, vi satt 4 st i baksätet i 3 timmar, höfterna funkade inte som de skulle efter det!
AIK - frölunda.
Vi missade första halvlek men det gjorde ingenting. Andra perioden var AIK sämst och jag trodde vi skulle förlora, men ännu var det inget mål gjort. 3e perioden var vi ett nytt lag och ägde isen. Slutade med att vi vann med 2 - 0. Underbart!
Sen var det dags för middag och fest. Det var jätteroligt allt, men nu orkar jag allvarligt inte skriva mer .. inte just nu iallafall. Skriver mer senare:P
Tjing

Nattens roligheter

Vad hände inatt?
för det första så fick jag höra att jag var vältränad, men det roliga var att det var inte för att ragga han sa det, det var så konstigt.. han sa "Oj, du var vältränad" eller nått liknande, sen stoppade han ner pengarna i börsen , sa nått ord till tjejen som stod brevid och gick med maten till sin plats, haha. Han måste ha varit väldigt onykter;P
Sen ett tag efter det så var det en tjej som flörtade med mig, pussade mig på kinden och så. Jag har absolut inget emot homosexuella men jag blev så chockad för det är aldrig någon tjej som flörtat med mig tidigare! Påtal om homosexuella.. En natt när jag jobbade så kom det ett par, där båda var killar och ena killen säger "Det är inte det att jag inte unnar dig ett XXL-meal men.. blablabla" Och sen höll de om varandra och ena killen pussar den andra på ögat och allt var så sockersött. Samma här, jag har absolut inget emot homosexuella men jag blev som.. generad eller någonting, jag visste inte hur jag skulle reagera för jag är inte van att se killar visa kärlek till varandra på det sättet. Det var gulligt att se men samtidigt blev jag illa till mods och visste inte hur jag skulle uppföra mig eller hur man nu ska säga:P
Sen har det även kommit en hel del transvestiter och då vet man inte riktigt heller hur man ska uppträda:P

P.S! I love you

Jag sitter och ser "P.S! I love you" just nu,
tyvärr har jag bara hunnit se en del för nu måste jag stänga ner och börja göra mig klar för jobbet. Jag har lix sett hela redan några gånger men den är så bra och jag gråter till den varje gång ändå så det går att se om och om igen. Precis som The Notebook och A walk to remember, klassiker! Men nu är det dags att torka tårarna och skynda sig till jobbet.

8 + 2 månader

Idag har jag och Tony varit tillsammans i 10 månader
och vi har bott som sambos i Göteborg i 2 månader. Det är helt sjukt, det känns som nyss jag såg honom på bowlingen och undrade vem den snyggingen var. Det känns som nyss när vi bodde i Skellefteå och vi var och åkte skridskor och han kallade mig för "Isprinsessan". Men det var inte nyss, det var över 10 månader sen. Och det var hela 2 månader sen vi helt plötsligt bestämde oss för att tillslut faktiskt flytta ner hit så vi tog våra viktigaste ägodelar och satte oss i minibussen och körde.. vad är det.. 150 mil eller något sådant?

Tony, jag menar det verkligen när jag säger det.. Jag älskar dig!



Jordin Sparks - Shy boy


Myskväll med mysis

Jag och Tony spelade bingolotto i söndags.
Han var världens mysigaste. Jag hade jobbat det där heemska passet som jag inte visste att jag skulle jobba efter att jag hade festat. När jag slutat så pratade jag i telefonen med Tony och han frågade om jag ville spela bingolotto. Så när jag kom hem hade han köpt bingolotter och en chokladkalender. SÖTASTE! Han kom ihåg att jag hade sagt tidigare att jag skulle köpa en men av någon anledning glömde jag och då köpte han den åt mig, puss på dig Tony!
Det blev ingen vinst då men jag var hur nära som hellst, jag hade fyra stycken på en rad där jag hade vunnit 5000 om jag fått typ 72 eller om det var 73 eller nått, och sen kom siffran som var bredvid den jag behövde, det var ju typiskt! Gott var det iallafall med vitlöksbrödet vi åt, Mums!!



Nu har jag öppnat paketet

Och i det var min underbara pälsjacka som jag önskade mig av mamma.
Som jag i och för sig visste att jag skulle få, men ändå! Den passade som en smäck.
Sen där i var även 3 st till inslagna paket, en presentpåse och 2 kuvert. I presentpåsen var några jättefina julprydnader. Det var ett luciatåg, en Lucia, en tärna, en stjärngosse och en tomtenisse som nu står på vårat lilla bord vi har i vardagsrummet. Sen en ena kuvertet var det ett grattiskort med Marilyn Monroe på och när man öppnade det var det någon som sjöng "happy birthday". Jag älskar Marilyn Monroe, det finns en tavla på henne som är supersnygg som jag skulle vela ha! Sen var det ett till av paketen som jag skulle öppna idag och där var det en prydnadskudde där det var tryckt en bild på mina två älskade katter Tindra och Lucifer som jag saknar så mycket. Mina hjärtan, mina änglar! Så jag ligger och kollar på dem just nu. Har dessutom bara för någon vecka sen fått en musmatta av mamma där det var tryckt en bild på Tindra, superfin! De 2 sista paketen som var där i skulle jag vänta med till på lördag så då får jag väl ta och göra så då.



Ett stort paket..

..med posten.
Mamma har skickat ett stort födelsedagspaket hit till göteborg som jag hämtade ut på hemköp igår, den är stor, tung och blå och ligger här bredvid mig och bara frestas, jag är så nyfiken att jag snart spricker. Som tur är sa mamma att hon tycker att jag ska öppna det innan vi far iväg till stockholm till Idol-finalen så jag tror att jag ska öppna det ikväll!! Spännande!



5 dagar kvar!!!

Till den stora dagen!

En helg med Iza

Oj så mycket jag har att berätta,
allt från minismå saker till lite större, men det är det som är så jobbigt när man inte skrivit på mega-länge för då känns det bara jobbigt att skriva allt. Men jag ska försöka berätta lite iallafall.

Jag har sovit ca 5 timmar i helgen.
Iza kom hit i fredags kl 20. Jag skulle börja jobba på lördag kl 7 och jobba till 4 så egentligen borde jag lagt mig jättetidigt men jag tänkte att Iza är ju bara här 2 dagar så vi bestämde oss att fara till Paul's och spela biljard. När vi varit där ett tag kom Johannes och Pär och spelade med oss, vi körde lag = Tjejerna mot killarna och förlorarna skulle bjuda vinnarna på en drink. Självklart vann tjejerna första och killarna ville ha revanch så vi körde igen och såklart så vinner tjejerna igen, hehe! Jag älskar att vinna!
Jag sov 2 timmar den natten. Sen efter jobbet på lördag var det dags för fest. Jag skulle ju inte jobba på söndag så det var bara att köra på. Det blev hemmafest men det var inte nyktert ändå. Klockan 8 på morgonen ringer en arbetsledare vid namn Jessika och frågar var tusan jag är och att jag skulle jobba då. Tydligen gör min chef fel en hel del med scheman så man ska alltid kolla i schemapärmen säger hon. Men grejen var ju den att jag hade kollat i den enkomt för den helgen eftersom att iza skulle komma och då såg jag att det inte stämde, jag pratade med Chefen och jag får ett nytt papper från mitt schema och då stämde det jag hade hemma att jag inte skulle jobba söndag. Men Jessika säger att jag MÅSTE komma och jag berättade att jag typ just somnat och dessutom druckit hela natten men ändå var jag tvungen jobba så jag skyndade mig och sprang till spårvagnen och sminkade mig på den och det enda jag hann äta var 2 mandariner när jag satt på spårvagnen. Jag skulle jobba till 4 men då tvingas jag jobba till 7 istället, tur att Carro var snäll och lät mig gå halv 7 iallafall. Och tur att det inte funnits nått flyg åt iza på söndag kväll utan for på morgonen typ 6 annars hade hon varit själv här resten av tiden hon var här, det hade ju inte varit särskillt kul.. Så förra veckan jobbade jag ca 46 timmar!
Jag fick även födelsedagspresenter av Iza = Ett par jättesnygga örhängen, en söt nyckelring eller man kan hänga den på typ vad som hellst. Och det bästa av allt... EN fERNANDO TORRES-fOTBOLLSTRÖJA!! I love it!

Idag fyller Sandra 20. GRATTIS!!

Ikväll har jag och Tony sett på tv:n där de visade från fotbolls EM i sommras. Åh jag minns allt, det var så underbart. Jag hejjade på Spanien ända från början och de lyckades vinna hela skiten!!

Det är miljoner saker till jag har tänkt på att skriva men jag kommer inte på det just nu, skriver när jag minns :P

9

dagar kvar till den stora dagen D.

Idolfinalen 12/12 -08

Haha så jädra roligt!
Jag har fått min första födelsedagspresent, biljetter till idol-finalen i globen i stockholm :D
Så nästa fredag ska jag till stockholm, sover där hos brorsan. Ska bli så roligt att träffa bröderna igen, det var så länge sen nu så det ska bli grymt! :D
Och självklart har jag min underbara Sambo med mig som också blev bjuden på biljetter!! Puss på dig Tony.

Kärnfria vindruvor

Jag har som gått och funderat på en sak ett tag som Carro sa i måndags.
Hon tog upp ämnet kärnfria vindruvor. Allt som växer måste ju växa från ett frö, en kärna eller någonting. Men hur kan då kärnfria druvor fortplanta sig? Stoppar man ner en hel vindruva i jorden och sen blir det druvor utav den? Det där har jag funderat på ett tag så jag tyckte att det var dags att kolla upp det där och jag tycker att jag fick ett riktigt bra svar från wikipedia.

Det var tydligen så att i alla vindruvor finns små, mjuka frön som heter embryon men i de kärnfria druvorna så slutar embryot växa innan det är fullväxt. Det kan ske helt naturligt men det finns också 2 sätt att påverka det. Antingen sprutar man på nått pollen som gör att särskillda celler saknas som behövs för att producera den nya kärnan men frukten runt omkring utvecklas ändå.
Sen kunde man även lura plantan att tro att en befruktning ägt rum genom att spreja på ett hormongrejs som egentligen produceras av kärnorna för att frukten ska växa men om man sprejar på det där så kan frukten växa utan att det finns någon kärna.
--

Man lär sig något nytt varje dag:)



Så..

.. har man gymmat igen.
Så skööönt, men imorgon kommer jag säkert ha en grym träningsvärk i benen tror jag, jag springer alltid som en tok, det är ju det härligaste! Men självklart så är det alltid någonting jag ska glömma, idag blev det mer problematiskt än vanligt. första gången jag var dit glömde jag sockar och underkläder, obehagligt att fara hem utan sånt på kroppen men det gick. Så andra gången tänkte jag att nu jäklar ska jag inte glömma någonting, men då glömde jag BH:n såklart. Så idag såg jag verkligen till att alla underkläder och sånt var med när jag for, men eftersom att jag koncentrerade mig så mycket på det så glömde jag lite viktigare grejjer, handduken, schampoot, balsamet, hårinpackningen, tvålen och bananen. Så jag duschade där, bastade, duschade och sen försökte jag lufttorka så mycket det gick, men det kändes lite förnedrande att stå där naken och försöka torka så jag klädde på mig och det värsta jag vet är att ta på mig kläder när jag är blöt, det är så himla obehagligt! Men jag överlevde och har nu ätit en god middag och ska snart iväg till jobbet.

10

dagar kvar.

Korsord

Hör och häpna.. Jag har börjat lösa korsord!
Jag tror att det är Carros fel:P eller rätt kanske man ska säga. Jag har varit totalt usel på korsord så jag har inte änns försökt men igår slog jag mig ner i vardagsrumssoffan och tog fram alla korsord och sånt som Yvonne och Anders skickade med till oss. Det var klurigt men riktigt kul ändå! Efter ett tag började man komma igång lite iallafall, jag är ju fortfarande dålig men det är en början ändå ;D

2 dagar kvar till Iza kommer hit!


Gym

Åh, gud så skönt!
Jag har just precis kommit hem efter en sväng på gymmet, det är alltid så otroligt skönt efter man har fått träna av sig lite och dessutom passade jag på att sitta lite i bastun efter träningen. Men jag tror att de hade stängt av den för den var inte så supervarm och när jag försökte hälla på vatten på stenarna så hände inte särskillt mycket, men det var skönt ändå. Nu har jag fått tag i ett schema på deras gruppaktiviteter så som spinning, core och sånt så jag ska kika igenom det, kolla när jag jobbar och se när det passar att boka upp sig på något pass!

Årets önskelista

Jag längtar till så mycket just nu!
Längtar till på fredag för då kommer iza hit till Göteborg/Mölndal och ska hälsa på mig, och vi ska göra en massa roliga grejer. Jag längtar till min födelsedag, till jul, tills jag kommer upp till Skeå igen och hälsar på. Till allt möjligt! Jag har gjort mig en liten önskelista till min födelsedag. Det bästa är att jag kommer få en massa pengar istället för paket eftersom att det är svårt att skicka ner allting, så det jag önskar mig kan jag köpa själv, då vet jag att jag blir nöjd:P

Här har vi årets önskelista:
Digitalkamera
iPod
Brun ögonskugga
Mascara
Rosa morgonrock
Massage
Sex & the city-boxen
Hårförlängning
Tandblekning
AIK-halsduk
Sportbag
Högklackade skor

Det är vad som är på listan hittills, men eftersom att jag ska köpa själv så behöver jag inte skriva klart listan än;P



Nu börjar nedräkningen

11 dagar kvar till 20 års-dagen

Ont, det gör ont, men det går

Glömde skriva hur otroligt jobbig helg jag haft.
Problemet är att jag har haft ont överallt och inte sovit någonting nästan. Jag jobbade fredag mellan 17 och 22 eller någonting sådant, lördag mellan 7 och 16, söndag mellan 8 och 16.30. av någon anledning så sov jag ungefär ingenting mellan fredag och lördag, var vaken länge och när jag väl kunde somna så vaknade jag hela tiden. Sov väl som max 2 timmar. Lördag kväll dansade jag så jag kom isäng kring halv 3 och steg upp halv 7. Så jag har sovit nada och jobbat en massa, ingen bra kombination. Sen har jag haft ont överallt, jag gymmade i fredags som en tok så jag har haft en jädra träningsverk i hela kroppen, jag har dåliga skor som jag jobbar i vilket gör att jag har haft jätteont i fötterna hela helgen, jag brukar få lite ont i fötterna men av någon anledning så var det helt grymt hemskt ont i helgen, dessutom dansade jag en massa timmar lördagkväll vilket inte gjorde det bättre. Sen har jag slagit mig i hela kroppen på jobbet, armbågen, höften och allt som går att slå i, jag har skvättat en massa fritösolja över händerna vilket är varm som en åsna så jag har verkligen haft ont över allt! Detta har varit en helvetteshelg som jag är glad är över :P Skönt att jag var ledig både igår och idag. Men nu är jag peppad på att jobbar imorgon igen:)

Uppsamling

Dans i lördags.
Jag irrade omkring som en jäkla tok för att hitta den där jäkla idrottshallen. Hade åkt fel håll och hamnat helt fel men efter många om och men så lyckades jag tillslut. Det var en sjukt rolig kväll, buggade en massa och fick träffa både Micke, Emilia och fredrik som jag inte träffat på ett bra tag, så det var superroligt! Kände då hur mycket jag saknar Skellefteå dansklubb, det är ju familjen.

Vad har hänt annars..
Jo, jag har skadat armen på jobbet, jag lyckades smälla i cp-knappen som är på armbågen nivet. Och sen började jag känna att jag knappt kunde hålla i pommespåsen när jag skulle ge den till kunden, hade ont i handen och jag kände mig svag så kunde inte riktigt hålla i den, dessutom är det i höger hand och jag är högerhänt så det är inte kul just nu. Har haft så i några dagar och det gör så ont i handen i vissa lägen. Måste ha råkat slå i någon nerv eller så.

Sen igår var jag och Tony iväg till Carro och Nalle för att se fotbollen:
Liverpool - West ham
Självklart var Torres skadad så det var ju sämst. Säkert därför matchen slutade 0-0. Vi såg även hockeyn på datorn så vi hade som en sportbar där nästan. Aik - Brynäs. Den slutade också lika, 2 - 2, det hände inte mycket i gårdagens matcher.

RSS 2.0
Test