Varför är inte jag Gud?

Det var så hemskt när jag var påväg hem från jobbet.
Då stod jag på valands hållplats och väntade på 4an för att åka hem. Tog mig en cigg och när jag står där kommer en kvinna fram till mig. Hon verkar jättesliten, hade ett helblindt öga och ser bara allmänt sliten ut. Så säger hon "Snälla, kan jag få den där fimpen?" och ser ut som ett utsvultet barn. Så jag sa att hon kunde få en egen. Hon pratade lite konstigt, jag antar att hon var alkis men iallafall så började hon prata om hennes man eller något, jag förstod inte riktigt. Men jag uppfattade några saker som "Han knarkar och slår mig och jag har ingenstans att bo längre" och sånt. Så såg man hur tårarna började välla upp i hennes ögon och hon pekade på packningen som låg brevid där hon stod tidigare. Mitt i när hon höll på att snacka så sa hon "Åh nej, här kommer han". Och jag hörde hur han var mot henne, hur hemsk som hellst. Men hon var så söt och önskade mig god jul och sånt och åh, stackarn:(

Crazy day @ work

Shit pommes (hehe).
Jag började kl 7 imorse, när jag gick in på jobbet så gick de sista kunderna för natten ut. Det är helt sjukt hur länge folk festar här i gbg. Jag jobbade till 16 och fick endast en rast på 30 min, den andra jag skulle ha den glömde de ge mig, när jag hade typ 10 min kvar av dagen frågade Cissi "Hur går det med rasterna?" och ylva svarade "Jo bra, alla har tagit nu" och jag sa "Nej inte jag, men jag slutar på 10 min så det ger inte mycket". Då hade de glömt, damn. Men men, jag klarade det ju. Nu har jag så grymt ont i fötterna att det finns inte änns. Jag skulle behöva ett långt varmt skönt fotbad, inte änns fotmassage för det skulle göra för ont om någon änns snuddade fötterna känns det som. Ska nog göra mig ett fotbad.. Be right back.

The wise man said

Pälsjackan fanns bara i storlek 32 i hela göteborg,
resten var utsålt. Som tur var så har jag fortfarande kvar mamma i Skellefteå och det verkar inte vara många i Skellefteå som köper pälsjackor för där fanns alla storlekar, så det skulle bli en julklapp från mamma ;P

Just nu är jag hur trött som hellst,
jag har redan varit vaken i 10 timmar och ska börja jobba om 1 ½ timme. Hur ska jag orka? Hade egentligen behövt sova en timme eller 2 nu men det hinner jag inte, får väl hinka en massa kaffe istället då.

Jag märkte förresten min stavning och sånt i förra inlägget
,
inte så bra, samma ord 2 gånger i rad och sånna saker, men ni fattar ändå!

Så var man tillbaka

från gymmet.
Jag måste ha mest tur i världen idag tror jag, först så kom jag i rätt tid så jag börjar inte betala gymmet förrän den 27e december, alltså om en månad (betalar med autogiro = betalar av varje månad). Sen kostar medlemsavgiften 100 kr men jag behöver inte betala för detta år utan jag betalade för hela 2009 istället. Sen eftersom att jag bara är ungdom fortfarande, även fast jag inte är det om typ 2 veckor eller vad det nu är tills jag fyller 20, så betalar jag hela året (Jag köpte ett årskort) för ungdom, eftersom att jag var ungdom vid köptillfället. Så himla värt! Haha, tänk om jag gått dit om 2 veckor, då hade jag behövt betala 900 :- mer, det är lite skillnad;P

Skönt var det iallafall att träna,
sprang mest på springbandet, men lite armar och mage körde jag också. Man känner sig så duktig efter att man ha tränat, är så nöjd med sig själv! Nu ska jag ta och köpa frimärken sen skicka iväg ett brev till mamma sen fara en sväng på stan och se om jag hittar någonting. Jag trodde aldrig att jag skulle vela ha en pälsjacka, även fast jag redan har den, men den använder jag aldrig, fick mammas gamla som som fick av pappa när hon de var unga. Men hursomehellst, jag trodde aldrig att jag skulle vela använda någon, men nu har jag hittat en pälsjacka som jag verkligen vill ha, har inte testat den än men det ska jag allt göra idag! Vi ser väl sen om det blev nått köp:)
Todilo

Allvarligt

Vad gör jag vaken nu ?!
Jag hade ställt klockan på 10 vilket jag tycker är tidigt om jag får sova hur länge jag vill. Men Tony däremot skulle stiga upp mitt i natten kändes det som, och han skulle fara hemifrån kring halv 6 för att fara på jobbet. Jag vaknade där kring halv 6 och steg upp, pussades lite och gick och la mig igen men kunde inte somna om igen. Det var så mysigt såhär tidigt på morgonen tyckte jag, det är mörkt ute och Tony hade tänt julstakarna i fönstrerna vilket spred ett jättemysigt sken över rummen så helt plötsligt fick jag för mig att jag saknar att behöva stiga upp jättetidigt och gå ut i den kyliga vinterluften för att tvingas till skolan och så. Så jag fick in i min skalle att jag skulle stiga upp och fara till gymmet så det gjorde jag. Jag måste allvarligt vara galen, jag är en morgontrött människa, jag ska inte stiga upp så tidigt!! Aja, nu är jag påväg iallafall, ska bara äta frukost och packa träningsbagen sen drar det iväg till gymmet, tjing.

Bodymodification

Jag vill ta hål i naveln igen,
jag vill tatuera mig igen,
det är så mycket jag vill göra,
om jag bara hade råd med det!
Typiskt.

Blä för backaplan

Det var det värsta jag gjort.
Ingen trevlig som jobbade där, hon som var arbetsledare var det suraste jag varit med om. Jag ville bara hem hela tiden och hoppades att jag aldrig mer behövde fara dit igen, tyvärr ska jag dit imorgon också och jobba men förhoppningsvis är det sista gången! Eftersom att jag var ny där och det inte ser exakt ut som på avenyn så frågade jag ju om jag inte hittade någonting och sånt och efter ett tag lät det såhär;

"Emma?"
"Men vad är det NU då?"

Är det så svårt att man frågar när man är på ett nytt ställe?
Och när det var massa folk så sa hon "Ta nästa kund hela tiden, jag packar åt dig" sen helt plötsligt försvann hon så det stod några brickor som var opackade där och när hon kommer tillbaka säger hon

"Men du kan ju inte bara sluta packa helt, jag kan ju inte vara här HELA tiden"

MEN vad i hela fridens dar?!
Då kan hon ju för tusan iallafall säga nått i stil med "Jag måste gå nu får du packa själv" Men inte det inte.
Sen när jag varit där ungefär en timme så kom det en rusch med massa folk och klart att jag inte var supersnabb jag försökte fortfarande lära mig allt och inte änns knapparna på kassan var på samma ställe som på avenyn så jag var tvungen att leta då ger hon mig en sån här "ÅÅH"-suck fast på ett argt sätt, om ni fattar, och sen puttar hon undan mig och säger åt mig att packa istället. Jag blir så jäkla irriterad, måste man alltid vara så jäkla otrevlig?!
Bläbläbläbläbläbläbläbläblääääää, som jag och Sandra skulle ha sagt om henne.

Skellefteå here I come, snart.

Jag har just precis bokat tågbiljett hem.
1300 kr, ajaj. Men kul kommer det bli! Ska anmäla mig till träningshelgen som är den 2 - 4 januari. Just ja det glömde jag säga, det är först i Januari som jag kommer hem, den 1 - 8 januari. Så vi ses då;)
Är mest peppad på träningshelgen med Micke, han är den bästa tränaren i världen tycker jag, så ååh vad jag längtar :D
Och snöööö, jag längtar till snööö!
Och alla underbara människor såklart, men det är ju så självklart så det behöver jag inte säga egentligen:)

Backaplan

Det finns massvis med olika Burger King i Göteborg
och jag jobbar egentligen på Avenyn. Men imorse fick jag ett sms med förfrågan om jag kunde fara och jobba på Backaplan istället eftersom att de har för lite personal ikväll. Både spännande och lite läskigt att komma till ett nytt ställe igen, det är ju bara för en kväll men ändå. Det är nya människor och allt. Tur att alla Burger King ser typ likadana ut så att jag hittar saker och sånt. Hoppas att jag får stå i kassan för det är det jag kan, jag har nästan bara fått stå i kassan förrutom några dagar i början när jag stod på broilern (grilla kött) och fritösen, jag vill ju inte komma till ett nytt ställe för att hjälpa och sen kan jag inte änns det jag ska göra.
Det är bara grymt tur att jag råkar hitta dit, jag har aldrig varit dit förrän igår. Så annars hade jag inte hittat, lite kul att jag ska dit två dagar i rad när jag aldrig tidigare varit där. Det var på den hållplatsen som jag ska hoppa av på som Sebbes mobil blev stulen. Lite ironiskt var det att Tony köpte en ny mobil på samma område som Sebbes blev stulen. Just ja, det har jag inte änns berättat, men Tony har som sagt köpt en ny mobil, en LG viewty tror jag den heter, hur snygg som hellst! En sån vill jag också ha!

första shoppingen i gbg

Jag har köpt en ny kappa som jag älskar!
Det var så roligt, jag hade kollat på den tidigare och sagt till mamma att jag önskade mig den i födelsedagspresent. Då kostade den 600 kr. När jag går in på Monsoon med Tony för att visa honom kappan så står det helt plötsligt "Halva priset". Hur tur kan man ha egentligen? Så jag nappade direkt och nu har jag en ny kappa äntligen ♥

Har dessutom köpt ett par jättesöta tumvantar.
Jag behövde verkligen vantar, går alltid omkring och fryser om händerna och då kikar jag in på Kappahl och där hänger ett par som jag bestämde mig direkt för att köpa, och så hade jag så tur att de bara kostade 50 :- dessutom. Och de passade till kappan och allt passar till mössan jag köpte tidigare som jag tror att jag skrivit om, Perfekt!

Crazybirds

Tony och jag fick oss en rolig liten överraskning på morgonkvisten
igår när vi skulle iväg till stan. Vi hade gjort oss klara, jag öppnar ytterdörren och det här är vad jag får se:


Kul va?
När man går ut från våran lägenhet så går man ut på en lång "balkong" för att sedan gå in i trapphuset och sen ner en våning och sen är man ute på trottoaren. Våran lilla del av den "balkongen" är inglasad. Vi hade lagt 2 soppåsar i inglasningen för att sen kasta dem när vi skulle gå ner nästa gång men så glömde vi stänga inglasningen över natten. Antar att det var någon äcklig kråka som hade buffé.
Så det var bara att börja städa och dammsuga innan vi kunde fara iväg.
från och med nu kommer vi alltid att gå med soporna direkt kan jag lova.

Påtal om fåglar och så
...
Jag kallar honom crazybirdman:


Allvarligt det var nästan läskigt
,
han stod där helt stilla i mitten och bara kollade runt på fåglarna som gick omkring honom hela tiden,
de riktigt flockades runt honom.

Den här gången ser jag faktiskt att det snöar

När jag står i duschen imorse
så hör jag Tony ropa att det snöar ute så jag står där i duschen och njuter och tänker att "När jag kommer ut så kommer jag titta ut och snöflingorna singlar ner från skyn" och det kändes så bra, äntligen, tänkte jag. Så när jag just är klar och ska kolla på min snö så säger Tony "Nu har det slutat igen". Typiskt, självklart, antagligen.
Men som tur var så började det om igen och den här gången la det sig på marken och bildade ett litet tunt snötäcke. Det var inte mycket, men det var ändå vitt på marken, hustaken och biltaken, så det var väldigt mysigt!

Jul på Liseberg


Tony, Carro, Nalle och jag
for på "Jul på Liseberg" i lördags. Min första gång på Liseberg. Det var så mysigt. Mörkt ute, ljus-slingor överallt, i alla träd, runt alla hus. Det luktade glögg och rostade mandlar. Det stod körsångare och band  på olika ställen och sjöng julsånger. Som grädden på moset så hade de lagt ut en massa fakesnö.
Vi gick omkring, spelade på olika hjul för att vinna choklad, spelade basket och sånt för att vinna gosedjur, men ingen vinst någonstans tyvärr. Men det är kul ändå! Sen handlade vi glögg och varm choklad, sån här riktig choklad där de smält chokladen och blandat och så, helt underbart.
Det kallar jag julstämning!



Jag ser det snöar,

Jag ser det snöar, det var väl roligt, HURRA!
Aa, det hade väl varit roligt.. att se.. om man hade fått se det.......
Jag får sms från Carro igår kväll efter hennes och Tonys träning där hon skrev

"Ser du att det snöar? Även i denna stad kan det snöa"

Så jag grabbade tag i kameran och kutade ut på balkongen.. men vart var snön? Här var det alldeles kruttorrt. Sen ringer Tony och säger

"Alltså det är helt sjukt vad mycket det snöar här, jag är alldeles vit i håret!"

Det var ju typiskt att snön skulle vara typ 1 mil ifrån, kunde den inte bara ha orkat komma ända hem till mig också? :(

Bilderrr

Har idag fått lite bilder från Johannes som vi fotade tidigare så tänkte lägga upp några här:)
Foto: Johannes Björk



19 år och 4 egna lägenheter

Inte samtidigt då förstås.
Jag kom bara att tänka på det när jag läste mitt senaste inlägg, jag är 19 år och bor nu i min 4e egna lägenhet, alltså utan mina föräldrar, det är helt sjukt, dessutom har jag nu skrivit upp mig för att flytta till en ny, så då blir det 5 lägenheter. Det är så många som inte änns har flyttat hemifrån i den här åldern.
Jag vet egentligen inte varför det har blivit så.. Min första lägenheten tog jag över efter min bror Daniel när han flyttade till Linköping med tjejen. Jag hittade en annan lägenhet nära skolan som var i samma storlek som den första så då flyttade jag dit efter ca ett år. När jag bott i den i ett år så var jag less på att bo själv och i en så liten lägenhet så då flyttade jag ihop med frida i en 3a just precis bredvid skolan. Sen var det ca 8 månader senare som jag och Tony flyttade till Göteborg till lägenheten vi bor i nu som bara är andrahands så snart måste vi flytta iväg igen. Jag flyttar som bara runt hela tiden. Men hade jag vetat det jag vet idag om lägenheterna i Skellefteå så hade jag bott kvar i min första lägenhet. Den var inte stor och så men den var så mysig och allt. Det är den som har känts mest som hemma. Jag saknar den! Jaja, nästa lägenhet ska jag se till att den blir hur mysig som hellst!

frisk och svettig

Vi skrev in oss i en bostadskö idag
så snart kommer vi att ha en helt egen lägenhet här nere i Göteborg, eller inte en heelt egen, hyres såklart, annat har jag inte råd med kan jag lova. Men ni fattar nog vad jag menar. Efter att vi varit där så tog vi en sväng förbi friskis&svettis här i Mölndal för Tony hade fått två gratisbiljetter dit och vi var så sugna på att träna. I början när vi kommit dit så kändes det helt värdelöst för jag har inte tränat mycket på senaste så konditionen och styrkan var ej på topp. Men det började ta sig efter ett tag så då var det riktigt härligt. Sprang en massa på rullbandet, det älskar jag! Det var ett fint ställe så vi funderar på att köpa gymkort där, skulle vara skönt!

Klackarna i taket


Dans dans dans
Igår var jag iväg till Donnum ferrums träningslokaler och kollade in buggen i Göteborg. Jag dansade lite själv och det var så otroligt kul att få bugga av sig lite, har inte buggat på över 1 månad iallafall och vill verkligen komma igång med det igen, helst tävla men bara träna får väl duga också. Men det allra roligaste var att sitta och kolla på tävlingsdansarna när de tränade, speciellt på Hannah (Hon som visade mig dit). Hanna dansar i den högsta klassen och man förstår verkligen varför, hon var sååå duktig, jag vill bli lika bra som henne!
Träna träna träna.

Party i Gbg stad!

I lördags festade jag för första gången sen jag flyttat ner hit
och första gången på länge över huvud taget! Jag jobbade till 22 och då var det bara att skynda sig in i duschen och göra sig klar på jobbet sen ta lokaltrafiken till Carro och börja festa. Så vid 11 var jag där och började, lite väl sent egentligen men här stänger ändå det mesta kl 5! Vi sjöng singstar och sånt hos Carro och det var hur kul som hellst, synd bara att jag kom så sent så att jag inte hann vara där så länge. Sen tog vi en taxi in till stan och skulle gå ut på... äsch minns inte vad stället hette men det blev inget av det och sen var det dags att dra hem. Tony och Sebbe hade varit och spelat poker och påvägen in till stan för att festa med oss så blir Sebbes mobil stulen så nu har både Tonys och Sebbes försvunnit. Det sjuka var att killen bara ryckte mobilen ur handen på Tony när han hade den mot örat och skulle ringa mig. Sen la killarna som snodde mobilen fram ett förslag att de skulle få köpa tillbaka mobilen för 2000 kr. KÖPA TILLBAKA?! Helt störda!

Rubrik

Nu var det ett tag sen jag skrev igen
vårat internet har gått och blivit supersegt så jag har knappt tagit mig in på blogg.se. Men jag har inte så mycket att berätta ändå. Tony fyllde 20 år i tisdags, jag försökte göra det så mysigt som möjligt för honom, har bilder men hittar inte sladden till kameran så jag kan lägga in, så jag gör det när Tony kommit hem från Casino Cosmopol. Han är överlycklig för att äntligen få gå på casino! Jag vill också med, inte kul att vara den som är yngst och inte får fara än, känns som när man var 17 och alla kompisarna gick ut på krogen.

Inatt hittade jag på en ny sport i min dröm.
Den hade typ ändå kunnat bli stor om det inte hade varit några små komplikationer som i att ena stunden var bollen stor som en sån där mjuk, röd boll man brukade köra spökboll med på gympan, och i andra stunden var den liten som en pingisboll. Det var som en blandning mellan Spökboll, Volleyboll, rugby och fotboll typ. Jag var sämst i min egen sport, det var ju lite typiskt!

Har förresten glömt berätta en jättepinsam sak,
eller pinsam, den är väl mest korkad, haha. På jobbet är man väldigt stressad, speciellt på natten och då tar man upp beställningar på rullande band och inte tänker alls egentligen. Så kommer en kund och beställer sen i slutet säger han

- "Och så ett glas Jäger också om ni har det"
- "Jäger? Jag vet inte jag ska fråga.."
(Springer iväg till närmaste kollega)
- "Har vi jäger?"
- "Jäger, uhm jag vet inte, fråga någon annan"
(Springer vidare)
- "Johanna har vi jäger? Typ någonting som man kan dricka är det"
- "Jäger? Nja, men vänta nu.. Jäger, det är ju Jägermeister, sprit.."

Hahaha, nog tusan vet jag att jäger är alkohol egentligen men åh bara......

8 + 1 månad.



Idag är min och Tonys dag
Nu har vi varit tillsammans i 9 månader och vi har bott tillsammans i Mölndal i 1 hel månad. Tiden går så jäkla fort att jag kan inte förstå det!
Imorgon är det Tonys dag. Tjing:)



Mary Poppins

Jag har ju totalt glömt bort att berätta det viktigaste av allt som har hänt.
Jag och Tony var till GöteborgsOperan och såg Mary Poppins!! Det var det sjuktaste jag varit med om, så himla bra och underbart det var. Själva operan var också så himla fin! Vi satt på 3:e balkong och stryk så högt upp det var.  Jag fotade där inne för att visa er.
Men det var helt sjukt så duktiga alla var, och hur de ordnat allting, det var så himla professionellt och åh, jag blev helt förtrollad, kunde knappt sluta le under hela föreställningen! Det är så himla stor skillnad mellan det som visas här och föreställningarna som visas runt Skellefteå, jag som trodde att jag hade sett en hel del bra saker.. Men det har jag inte om man jämför med det här! Om ni är i Göteborg någon gång innan typ februari så rekomenderar jag verkligen att ni ska fara och se Mary Poppins, man kan få en plats så billigt som 48 kr!


På bilden till vänster kan ni se alla platser, vi satt på balkonen allra längst upp.

Guldsnurren

Idag är jag lite småledsen.. Det är guldsnurren i Skellefteå idag som jag längtar efter ett helt år, ända sen förra gången det var! Guldsnurren är alltså en danstävling där man tävlar i klasserna bugg, boogiewoogie, rock'n'roll och lindyhop. Jag ville så gärna tävla där, när det är på hemmaplan lixom. Men nej, då bor jag inte där längre, och jag har inte heller råd att fara dit, hur surt som hellst! Till råga på allt så hade jag glatt glömt bort att tävlingen var i helgen, perfekt vore ju det, så man sluppit sitta och ha ångest över att man inte är där. Men självklart så hade jag skrivit in det i kalendern på mobilen och ställt påminnelse så att den ringde imorse, så nu var jag tvungen gå och tänka på det hela dagen. Inte kul.


Vill du ha en garlic-dick till pommesen? Kanske en flatöl också?

Nu har jag inte skrivit på väldigt länge och det ber jag om ursäkt för, ska försöka skärpa mig men jag har haft så himla mycket på senaste så jag har tyvärr inte hunnit. Så nu ska jag försöka komma ihåg vad som har hänt de senaste dagarna.

Jag har jobbat jobbat jobbat. Har fått stå en massa i kassan så nu kan jag det ändå gaaanska bra iallafall. Men det är sjukt hur mycket jag är på jobbet och när jag väl är hemma så kan jag inte sluta tänka på jobbet på nått konstigt sätt, jag drömde tillochmed om det imorse, heelt sjukt. Sen har jag fått göra sånna roliga saker som att städa på toan efter en fest-kväll. Det är inte någonting jag vill göra igen; Kisspölar på golvet, papper överallt, en stor bajsfläck på toasitsen osv. Det låt tillochmed ett par jeans på golvet! Var det någon som då hade gått hem i kallingar eller?..
Inatt när jag stod i kassan så fick jag dricks också, 36 kr tillochmed;) + en orange krita och ett telefonnummer på ett kvitto, en klassiker haha. Eller det var bara ett halvt nummer för när han skrev så frågade han om det fanns någon chans att jag skulle ringa och jag sa "Nej, det finns det inte, jag lägger kvittot i lådan så kanske min chef ringer eller nått" men det räknas ändå! Sen har jag dessutom lyckats säga "dick" när jag stått i kassan också. "Var det en garlic-dick du skulle ha?" Det värsta är att jag redan har lyckats göra det 2 gånger!! för er som inte förstod så var det "dipp" jag skulle säga egentligen.
Sjukt att man alltid lyckas göra sådär. Tidigare en gång i Skellefteå när jag snackade med en dansare om dansen som skulle vara den kvällen så frågade jag "Visst var det slitz som skulle spela ikväll?" (Bandet heter Slips), en annan gång gick jag på festivalen med en kille jag inte kände så himla bra men hade börjat gilla och frågade om vi skulle åka stimulatorn vilket egentligen hette simulatorn, och Anna berättade även om när hon skulle beställa en fatöl men beställde en flatöl!

Utöver det så har jag sovit en massa och sen igår var jag iväg och shoppade inför Tonys födelsedag och ska iväg alldeles strax igen. Men jag kan inte skriva mer om det än eftersom att Tony kan läsa det så ni får också vänta till på tisdag innan ni får höra!

ÅH jajaja, jag har förresten hittat min nya favoritaffär i Göteborg, Monsoon heter den, VILKA KLÄDER, åh där kommer jag alltid handla framöver! Nu är det dags att dra sig iallafall, Hejdå.




Gott & Blandat

Jag hann tyvärr inte vara inne igår och skriva någonting, det var fullt upp hela dagen. Jag jobbade mellan 10 och 4 igår, började lära mig kassan lite och så. Sen skyndade jag mig hem, stekte några köttbullar och gjorde mos, slängde i mig det och sen skulle jag dra igen när jag varit hemma typ 20 min som max. Då var det dags för att följa Tony till först Strike & Co sen till bowlinghallen i Lerum där han skulle tävla. Det var lite som en gott och blandat-påse, vissa tider gick det jättebra och sen gick det inte alls, men han ska iallafall göra en ny start på lördag. Tyvärr kan jag inte följa med och se då eftersom att jag jobbar natt både fredag och lördag. Sen var vi hemma efter 11 någon gång och då var det bara att ta något att fika sen slänga sig i sängen. Tur att jag var så trött så att jag somnade direkt!

Det hände dock något väldigt tråkigt och onödigt och irriterande och sånt igår. Tonys mobil blev stulen. Det var så sjukt, han gick till biblioteket, stängde av ljudet, var där inne i ca 5 min, gick ut och sen var mobilen borta från fickan. Vi vet dessutom att han inte bara tappat den för av någon anledning så ringde jag precis den tiden och först var mobilen igång och någon råkade svara men jag hörde bara vind och sånt men den la på igen och när jag ringde igen så var mobilen avstängd. Alltså är folk så dumma i huvudet att de stjäl mobiler ur jackfickor? Det sjuka är att den eller de här människorna är så grymt "duktiga" så ingen märker någonting, det är bara sjukt.

Idag har jag bara hunnit jobba, jag började kl 8 imorse, var faktiskt härligt att vara ute något tidigt även om jag inte var särskillt peppad på att stiga upp då. Däremot dagen på jobbet har varit sämre. Vissa man jobbar med gör hamburgarna så segt att man vill strypa dem, det var inte det att de inte kunde snabbare, de försökte inte änns och det är därför det är så himla irriterande. Jag blir så irriterad för kunderna kom till mig i kassan och klagade för att det tog lång tid men de som gjorde hamburgarna sket i att skynda sig. Vi ska ju för tusan sikta på att göra klart en beställning på 25 sekunder inte 25 minuter. Åh jag blir så irriterad, kan inte riktigt förklara för att ni ska förstå men blä... bläbläbläbläbäbläbläblbäBLÄBLÄBLÄÄÄ (som jag och Sandra skulle säga). Jaja, nu har jag fått avreagera mig lite iallafall, tack för det!

Det gick ju sämre

Jaha, storförlust blev det då.
Jag som såg fram emot att vara en av de få AIK-supportrarna inne på O'learys som jublade när AIK vann och frölundningarna bara satt purkna i sina hörn och hängde läpp. Men det blev tvärt om. HUR spelade vi egentligen? Kunde inte hålla i pucken, missade frilägen och allting, nej huvva, det var inte en match som jag skulle kalla bra. Kvällen var väldigt trevlig men på nått konstigt sätt så lyckades den bli lite väl dyr. Jag gick 700 back. Åt för 200 svenska kronor och spelade bort 500 styckna. Dock så är maten väldigt god, åt pasta alfredo som jag alltid äter där med vitlöksbröd och allt, MUMS, så det kan jag inte klaga på, men att spela bort 500 kr på Jack Vegas, det är inte så värt det. Väldigt roligt men väldigt onödigt när man inte vinner. Jag och Tony spelade bort en massa medans Carro körde in 40 kr och fick maxvinsten så hon och Nalle gick tillochmed + på kvällen, galet!
Tur att man inte spelar så himla ofta utan nu blir det att vänta länge innan det blir igen, och ännu mer tur att jag nu har jobb så att jag kan tjäna ihop pengarna igen på 2 dagar eller så!

AIK @ O'learys


Det får la bli ett kort inlägg nu
,
vi håller på att göra oss klara för kvällen och ska snart dra oss. Ikväll blir det att fara med Carro och Nalle till O'learys inne i gbg centrum någonstans och äta middag och se matchen mellan AIK och frölunda, yeay! Kommer nog bli toppen, O'learys har grym mat sen att vara där med trevligt sällskap och se favvolaget (AIK kommer alltid vara favoritlaget vars jag än bor), det kan väl inte bli bättre? Synd bara att de inte spelade i frölunda för då hade man kunnat vara där och se dem live!



Ursäkta röran, vi bygger om


Ni får ursäkta hur det ser ut här,
jag försöker göra om bloggen lite men lyckas inte helt eftersom att jag är totalt usel på sånt här så det kanske tar ett tag innan min blogg börjar se okej ut igen. Just nu har Menyn hamnat längst ner och jag har ingen aning hur eller hur man her tillbaka den igen och sånt så ni får försöka ha lite överseende.

Åh jag är så förstörd just nu!
Det märks att jag inte är van att  vara vaken hela nätterna längre för när jag åkte hem igår, jag har nog aldrig varit så trött och idag stod väckaren på 14.00 men jag sov sen till 15 ändå och jag är jättetrött fortfarande, känner mig helt förstörd! Tur att jag inte jobbar förrän på tisdag, då ska jag lära mig kassan. Jag är inte så peppad på det, vill inte lära mig så att jag måste stå där på natten för folk är helt galna, aggressiva och allt. Igår var det då mer än 3 hot till kassapersonalen iallafall.

Just nu sitter jag och kollar på Tonys resultat i SuperSixxxxxx Nyköping.
Tyvärr verkar det inte gå så bra för honom just nu, jag tror att han har gett upp för länge sen faktiskt, men vi får väl se vad han säger själv sen när han spelat klart. Nu ska jag gå och städa så att det ser bra ut här när han kommer hem, inte för att jag har stökat till så mycket direkt men ska tvätta lite och stoppa in disken i diskmaskinen och sånt. Ses!

I miss you Skellhell

Godmorgon alla. Klockan är kvart över 3 och jag har just stigit upp, det känns som den gamla goda tiden, haha.
Idag är ingen bra dag, inte just nu iallafall. Jag saknar Tony så himla mycket, det känns bara jättejobbigt, och jag kan inte ringa honom heller för han spelar bowlingtävling just as we speak. Hoppas det går bra för honom! Sen känns det också jobbigt att sova såhär länge och inte kunna göra något på dagen och sen bara börja jobba igen, det känns inte kul alls. Jag saknar er Skellefteå jättemycket, sitter och tänker tillbaka och saknar verkligen allt med Skellefteå. Det är inte så att jag inte trivs här för det gör jag också,  men Skellefteå har man bott i hela sitt liv och växt upp där, det är någonting speciellt med det. Jag saknar att ha vinter och snö och åka skridskor och fara på Olles och gå på stan och allt vad man kan komma på. Så Skellefteå, njut, för Skellefteå är inte så tokigt som man tänker när man bor där, i själva verket så är skellefteå underbart och speciellt människorna, iallafall mina människor, jag saknar er!

nattbloggar'n

Jag är hemma nu och jag lever fortfarande. Nog var jag rädd alltid, det var en gubbe som verkligen såg skum ut på spårvagnen, men det gick bra. Jag körde det här kända mobiltricket nivet..: Plockar upp mobilen, låtsas ringa till någon, "Heej älskling, jag är i centrum nu så du kan börja gå och möta mig,.. brabra då ses vi alldeles strax, hejdå" Den funkar perfekt, jag lever ju fortfarande, nog för att jag sprang hem den bit när ingen såg mig så att jag skulle komma in så fort som möjligt.

En jobbig och stressig natt
, men samtidigt rolig. JÄKLAR så underbara jobbarkompisar jag har, roliga och snälla och allting, det är ett bra team de jag har träffat hittills, och det är ju faktiskt människorna som jobbar som gör om man trivs eller inte. Är det bara sura och tråkiga personer så vill man inte gå till jobbet men har man roligt på jobbet samtidigt som man gör det man ska då är det ju perfekt! Men så stressigt, jobbar man 5 timmar så ska man ha en halvtimmes rast tyckte jag att hon sa, eller var det om man jobbade över 5 timmar? jag minns inte förresten. Men hursomhellst så tänkte man aldrig på det, man hann inte stanna upp och tänka utan bara jobbajobbajobba. Jag har nog aldrig sett så mycket folk på en hamburgerrestaurang någonsin och jag som tyckte att det var mycket på Max i Skellefteå en helgnatt men icke, det är inte änns nära. Men nu går det då bättre, det är sjukt hur fort man kommer in i det här jobbet, jag kan inte förstå att igår var min första dag. Idag jobbade jag bara 5 timmar och imorgon natt blir det 6 timmar, huvva. 5 timmar var inte en gnutta för lite, där i slutet var jag såå törstig och hade såå ont i fötterna! Det sjuka är att jag inte blev trött, det trodde jag att jag skulle bli, men inte änns det hinner man. Jag är inte trött nu heller på nått konstigt sätt men när jag lägger mig kommer jag säkert slockna direkt!

Jag kan inte förstå egentligen hur jag orkar sitta här och blogga när klockan är såhär mycket, men är man sån så är man. Nu ska jag sova iallafall men vi hörs imorgonbitti. Eller ja, när jag vaknar som lär vara vid ca 4 eller nått. Ha de gött.

RSS 2.0
Test