:)

Jag kan inte säga annat än att jag älskar livet! Och att jag som lagt ner den här bloggen typ:P

Känsla

Grymt tråkigt att skriva en massa inlägg och inte kunna lägga in några bilder! Jag får väl helt enkelt ta och fota lite och sen lägga in på denna dator. Men det blir ett senare projekt. Jag jobbar inte natt för första gången på länge, känns skumt men grymt skönt. Peter ville ha med mig på HBT-festivalen ikväll men jag kände det att jag slutar kl 23 och jobbar 12-22 imorgon så det är nog bäst att hålla sig hemma och nykter tyvärr. Jäkla tråkigt, jag är grymt sugen på att festa. Men kommer ju hem till Skell snart och då blir det fest för hela slanten!! Puss

Push3

Igår kom min bror hit och hälsade på mig i lilla mölndal, vi fikade och sånt sen körde vi med värsta räser-bilen in till stan, åt lite mat och sen var jag tvungen att börja jobba tyvärr. Jag fick ett presentkort på H&M för 300 kr för att jag blev månadens medarberare! Så nu ska vi snart iväg och shoppa loss lite:) Sen var det en tjej som inte kunde jobba inatt för att hon var sjuk och under rushen inatt så stod jag själv på bordet och gjorde hamburgarna mot 3 öppna kassor. Det är helt sjukt sånt borde man egentligen inte klara, men jag lyckades ett bra tag. Tillslut tog bensinen slut men då var rushen nästan över ändå så:P Nu ska jag iväg och jobba igen, jobbar bara till 23 nu så det är skönt. Peter vill att jag ska följa med på HBT-festivalen ikväll och jag är fruktansvärt sugen det vore så jädra roligt men nu har jag ändå inte köpt dricka och så slutar jag så sent och börjar 12 imorgon igen så det kanske är lika bra att jag åker hem och sover. Tråkigt men sant! Jobba nu, pux.

Här ska det skapas nytt

Åh jag ääär så lycklig. Vem tror ni kom och överraskade mig på jobbet inatt kring klockan 01? Jo min egna älskade bror Jonas som jag inte träffat sen i jul!! Jag har nog inte varit såå glad på länge. Så jag fick ta rast och satt mig och snackade med honom och hans vän Sara, heelt underbart. Men jag hann ju inte snacka så himla länge så vi ska ses idag innan jag börjar jobba kl 23. Underbart! :D Jag fattar inte varför jag aldrig far och hälsar på honom? Han bor ändå bara i Sthlm, det är faktiskt inte så jäkla långt bort ändå. Men det ska det bli ändring på! Nu ska jag iallafall cykla till gymmet. Vi ses sen:) Pux alla mina små raringar ;)

Sleepyhead

Godmorgon. Varför gör jag såhär? Helt allvarligt nu måste jag ge mig! Jag sover heeeela tiden!! Igår la jag mig 00 och idag steg jag upp 15.25, det är helt enkelt inte rätt! Man ska inte kunna sova så länge ju. Dessutom hade jag tänkt dra iväg på stan och kanske shoppa lite men det orkar jag ju inte nu. Men det är jättesoligt ute så jag ska nog sola ett tag iallafall, jag har ju bestämt att jag ska vara jättebrun när jag kommer hem till skell i sommar:P Sen ska jag nog gymma också. Dessutom sitter jag och väntar på mitt paket från LaRedoute som jag har beställt men jag får det aldrig:(
Pux. Jo förresten. Jag har ju inga bilder på Tonys dator så jag kan inte riktigt lägga in några just nu. Tråkigt men sant!

Turbobil

Iallafall... Dagen har varit... UNDERBAR! Jag softade (bokstavligen) i soffan väldigt länge, for till Ica och köpte hårfärg till T, for till mitt jobb och hämtade mina joggingskor och köpte en chokladmilkshake, jummie! Sen var det gymmet som gällde. Dock fick jag rätt ont i magen när jag sprang av att jag just druckit en halv stor milkshake men men, det gick ändå typ. Sen var det bara att skynda sig hem, färgade håret på T vilket blev jättesvart, jätte snyggt och allting, jag var riktigt duktig faktiskt, och han är väärldens snyggaste i svart hår. Btw, har jag sagt att jag har världens sexigaste pojkvän?;) Morr. Under tiden att färgen var i hans hår och jag stod i duschen så lagade han en supergod middag, kycklingfilé med kroketter och bea-sås!! Sen var det dags för bio. Vi hade bestämt oss för 17 again som är en komedi och den var så jääääkla rolig. Jag älskar den och måste köpa den så fort den kommer på film, jag lovar :D OCH frida, harry potter kommer på bio i juli!!! Äntliiigen, som vi har väntat :D (Ja, jag vet vad ni tänker nu....)

Nu är jag iallafall hemma, dags att ta av sig de högklackade skorna, tvätta bort sminket, droppa kläderna, lägga sig under täcket och klia T på ryggen. See ya tomorrow! (Och P.S! Nu kommer jag orka skriva lite oftare för nu kan jag vara inne på Ts dator och slippa tjorva med min bärbara knäppis. Pux!

Hjälp, är det bara jag....?

Är det BARA jag som ser min blogg rätt? Nu när jag går in på Tonys dator och kollar in på min blogg så syns bara halva texten men på min egen dator syns all text i mitten och allt är som det ska. Skicka en kommentar och säg om ni ser hela texten, det vore snällt, så jag kan fixa det annars! Puss på förhand!:)

Härliga ledighet.

för några dagar sen när jag skulle till jobbet så sprang jag iväg till spårvagnen i sista sekund som vanligt. Men jag hade tvättat mina jobbarkläder så först skulle jag springa till tvättstugan och hämta dem. Men mitt på innergården så hör jag ett klirr och kollar i handen men nyckelknippan ligger inte kvar. Jag söker överallt, i gräset, i buskarna och allt möjligt men det var så mörkt så man såg verkligen ingenting. Så jag hade borta mina nycklar, jag missade spårvagnen så jag blev sen till jobbet och jag hade inga jobbarkläder för de låg kvar i tvättstugan. Lyckat va? Lyckades iallafall hitta dem när jag kom hem på morgonen och solen lyste!

Sen igår när jag gick till jobbet så började en tysk dam prata med mig, hon kunde ingen svenska eller engelska och jag kan absolut ingen tyska men vi pratade på iallafall. Haha kul.

Ledig idag, imorgon och på onsdag dag, helt galet länge! Ikväll ska jag och T på bio. Vi ska se 17 again, tror att den är jättebra! Har ju faktiskt 3 biobiljetter som jag fått och borde använda! Är också sugen på att gymma och spela basket, speciellt basketen för jag är lite väl slut i kroppen så gymma skulle nog bli lite jobbigt. Men har ju haft 2 dagar ledigt från gymmet så jag borde... Jaja vi får la se! Vi höres, Pux på er.


Allmänt

hej alla glada skallar! Idag ska jag dra till gymmet och jag hade tänkt tillbringa väldigt mycket tid där, har lite träning jag måste ta igen, och sen ska jag njuta i bastun en stund. Igår fick jag mitt schema för hela maj så när jag kom hem efter jobbet så räknade jag ut hur många timmar jag ska jobba denna månad och det var 192 st. det är väldigt mycket:P heltid är 172. Men jag gillar det, kommer bli grymt bra pengar så! Dessutom var det en vecka som jag hade världens härligaste tider!! Men jag hoppas nästan på lite mer tider ändå, att de ringer in mig, för hur häftigt hade det inte varit att ha jobbat 200 timmar på en månad? Pengaaar:) Träning nu, Pux :*

allt

Hur kan jag fortfarande ha så många besökare varje dag när jag aldrig någonsin skriver någonting? Jag skulle ha slutat läsa för lääänge sen:P Aja, jag får väl ge er lite att läsa då iallafall! Men det blir inget detaljerat för jag ska snart cykla till jobbet!

Mamma var här förra helgen, jag hade blivit sjuk, väldigt förkyld och så men jag jobbade ändå natt och lyckades ta mig upp på morgnarna. Vi gick på stan, låg och solade i slottsskogen, åt glass, gick på ikea (och handlade massa), åkte paddan, drack en massa smoothies, åt på restaurang, och en massa sånt, det var riktigt kul faktiskt. Jag köpte en ny klänning som är suupersnygg, skulle egentligen haft en mindre storlek men det fanns inte men jag var tvungen ha den, det är "den lilla svarta" vilket är ett måste i garderoben. Jag har åtminstone 4 st olika versioner av den men det kan aldrg bli fel! Sen var jag ledig ända från söndag till torsdag natt så jag vilade upp mig och låg ute och solade hela dagarna eftersom att det var 25 grader varmt och inte ett moln. Så nu är man redan lite brun och har tydliga bikiniränder:) Men egentligen är jag ju fortfarande blek, jag var ju über-blek tidigare bara. Sen har jag vunnit en jättefin (och jättedyr ,1400,) iPod på jobbet när jag jobbade på valborgs, de delade ut 4 st under den natten så det var grymt kul! Sen har jag även gjort håret blondare igen så nu börjar det närma sig blond på riktigt, jag längtar! Och så har jag köpt ett par nya skor, jättesnygga, det var de jag skrev om i ett tidigare inlägg. Jag och T har även börjat spela massa basket igen och det står precis lika i matcher, men han har bara tur;) Jaa, nu hinner jag faktiskt inte skriva mer jobbet väntar, jag har möte mellan 14 och 17 sen jobb till 01. Ses:) Puss


hejåhå

Jag har inte orkat skriva här på ett tag nu för att det händer så mycket varje dag hela tiden men jag ska väl skriva allt sen om någon dag:) Jobba nu, Pux

RSS 2.0
Test