Reklam

Den knäppaste reklamskylten jag sett hittills

I hjärtat, ni ser den lilla texten, så står det adressen dit och sen "100 meter -->".
Vem sätter en sån reklam på en cykel som är fastlåst i ett träd med ett litet gummilås typ:P

Nu sover jag, börjar jobba igen kl 20 så jag kikar in innan dess någon gång och slänger in en liten kommentar:)
Tjo flöjt.

Sjukaste bråket jag varit med om, hittills.

Åh hjälp vilken natt, det blir bara värre och värre!

Jag har ritat en liten bild här så att ni kanske förstår bättre.
Det var några killar som började bråka och flög in bakom kassalinjen (nr 9) och hamnade längre och längre in mot köket. När ena ligger ner på golvet så tar den andra tag i en korg med pommes som är sänkta i fritösen (nr 1) Och häller/slår det rakt över den andra killen som får en massa i ansiktet och överallt. Den stående killen försöker skopa upp mer olja ur fritösen och kastar mot killen, det flyger olja verkligen överallt! Jag (nr 8) står instängd mellan bordet (2) broilern (5) köttkylen (4) brödrosten (7) stolpen (6) och brödkartongerna (3) som de även landar över. Jag hade så panik. först försökte jag få ut dem, sen få dem att sluta men jag vågade inte mer, killen som kastade oljan såg så galen ut, det såg ut som att han ville mörda den andra killen.
Jag hade så grymt tur, nu vet jag att jag verkligen har en skyddsängel! Det var olja överallt, runt omkring mig där jag stod, bordet, mikrovågsugnarna, skärmen, alla pelare, överallt, men inte på mig. Jag hade såååå tur! Jag har nog nämnt tidigare hur sjuuukt varm oljan är. Det går inte änns att beskriva.
Efteråt skakade jag som aldrig förr och jag höll på att börja gråta, jag var typ i chock eller nått. fattade ingenting.
Jag förstår fortfarande inte. Okej att slåss om man är arg, men jag fattar inte hur man kan utsätta någon annan människa för en sån smärta, att verkligen vela skada den så mycket som möjligt att hela ansiktet bränns upp. Alltså det är så sjukt. Har människor inget samvete?!

Vill ni veta hur bråket startade?
Killen som hällde oljan och en annan kille började tjafsa om vem som stod först i kön, olj-killen sa någonting om den andres mamma och då blev killen som fick ansiktet uppbränt superarg. Han hade bara suttit vid ett bord lite längre bort och lyssnat och då när olj-killlen sa det så sprang han dit och sparkade honom i ryggen.
Alltså det är så sjuuukt! först bara det om att vem som var först i kön........?! Och sen att han kommer in som tredje part för att olj-killen sagt typ "din mamma är så..." typ.
fy fan vad sjuka människor det finns i världen.

Nu ska jag sova, börjar jobba 8 ikväll så vi hörs innan det I guess:)

Följ min blogg med bloglovin

projekt

Jag har kommit på vad mitt nästa projekt ska bli!!

>>> Jag ska ta hål i naveln igen :D <<<



Någon som vill bleka tänderna för bara 1900:-?

Nu var det äntligen gjort!
Och det blev jättefint, men T den dumsnuten säger att det inte syns någon skillnad, men det gör det verkligen! Det ilar dock till ibland och det är verkligen inte skönt, men han sa att det kunde göra så det första dygnet så det är lugnt. Nu blir det att äta bara vita saker i 3 dagar. får inte äta ketchup eller något sånt. Så idag blev det spaghetti till middag och inatt ska jag köpa en vaniljyoghurt som jag kan dricka på rasten:P
Sen när jag var klar där så fick jag med mig en liten söt goodie-bag innehållande lite tips, erbjudanden och en stilig guld-tandborste, står 18 karats guld på den men jag vet inte om jag litar på det riktigt, haha;)
Trodde först att det var något billig-grejs men det står 200:- på tandborsten, så det måste ju ändå vara bra grejer:P
Sen om jag vill bleka igen typ i sommar eller så, så ska jag få göra det för bara 1500, det är ju helt underbart, jag tror att jag ska göra det, man kan aldrig få för vita tänder;)
BrilliantSmile, I love you!

Men så till rubriken, mina kära vänner. Om ni är i Göteborg, är sugna på att bleka tänderna för 1900 istället för ca 5000 så har jag ett litet erbjudande till er. Släng då iväg ett mail eller en kommentar eller så! Men det är bara om ni känner för det. Puss:)

Shit vad stressad jag är:P

och ändå "hinner" jag sätta mig ner här och skriva;P
Jag har tid nu kvart över 3 för tandblekning och så har jag jobbat natt så jag ställde väckaren på 13.30 så att jag verkligen skulle ta mig upp, och några till väckningar runt omkring 13.30, dessutom en kl 14 och en 14.30 utifall att. Tror ni inte att jag vaknar och ser att klockan står på 14.30 då? Gaah!

Så nu har jag stressat som en tok och är trött som en apa men jag är såååå peppad, NU gäller det, nu ska jag få vita underbara tänder :D Vi får väl se hur det blir;) see ya!

Haha, någon som läst dagens metro?

Det är en kille som skrivit en bok om sveriges roligaste felsjungningar.
Alla har vi gjort det, bara sjungt någon text som vi bara tycker att det låter som men man har ingen aning egentligen. Det är som den där reklamen för, jag tror det var, singing bee; "Sweet dreams are made of cheese" och sånna saker. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag läste artikeln, de har skrivit in några felsjungningar som är med i boken.

"Summer of 69"
Riktiga texten: I got my first real six-string, bought it at the five-and-dime.
felsången: I got my first real sex dream, i was five at the time.

"800 Grader"
Riktiga texten
: Åttahundra grader du kan lita på mig, du kan lita på mig.
felsången: Åttahundra damer satt och titta på mig, satt och titta på mig.

Hahaha, jag älskar sånt här!
Alltså en sån här liten sak kan göra en hel dag så mycket bättre. Jag satt på spårvagnen, var påväg hem från jobbet, slut, ville bara hem och allt kändes bara jobbigt. När jag läste artikeln blev jag så himla glad och ville knappt stiga av spårvagnen, ville bara fortsätta läsa och helt plötsligt såg jag bara glatt på allting:P
Det är det, man måste glädjas åt de små ljuspunkterna i livet, de är de som gör hela livet fyllt med skratt och härliga dagar. Man kan inte gå och hoppas på att bli miljonär varje dag, då får man nog ett rätt så purket liv:P

för att pigga upp de gråa dagarna som smyger sig på ibland:
saltmannen.se
Om du har väldigt många gråa dagar så kan du även kika in på
tjuvlyssnat.se
humor;P

Rare fashion


Är inte den här klänningen helt underbar? Jag vill ha!
Nu ska jag spela skip-bo med T och sen sova någon timme, jobbar ju natt inatt :\

Afghanistan-fadder

Varför hittar jag bara kläder när jag inte har pengar, och inga kläder när jag faktiskt har pengar?!
Det är så typiskt.
Jag hittade inte heller några Danielle Steel-böcker men jag hittade vääärlends sötaste rosa godisskål och helt underbara kaffekoppar men det är inte kul att köpa sånna saker när man inte har en egen lägenhet, här är det ju bara Kerstins saker och då är det inte samma sak så jag köpte dem inte.
Det enda som hände var att jag blev Afghanistan-fadder. Det känns faktiskt väldigt bra i hjärtat. Hälften av barnen lider av undernäring och vart 5:e barn dör före 5 års ålder. Den lilla summan jag skänkte hjälper 15 barn att överleva. Det är bra.

Mer kärlek åt världen!


BOKREAN


ÅÅH jag kan knappt bärga mig!
Jag börjar jobba kl 11 - 14 och efter det ska jag byta om, ta mina grejjer och kuuuta till bokrean innan alla goingar är slut! Jag har typ 5 böcker som jag inte har läst än men när jag är i en läsarperiod då kommer de vara slut på ett kick så det är bara att handla. Jag har en favoritförfattare vid namn Danielle Steel och jag har typ 10 böcker av henne, men det räcker inte, jag vill verkligen ha alla, så jag kanske införskaffar några idag då:)
Dessutom ska jag kolla på jeans och så ska jag se om jag hittar ett par snygga svarta pumps också, mina är i Skellefteå fortfarande och svarta pumps är någonting man måste ha, det är lixom ett basplagg, funkar till typ allting!

Det är en sån härlig morgon, jag steg upp 8 imorse och jag var faktiskt pigg, det är så underbart att ha hela dagen framför sig att se fram emot, det här måste jag börja göra oftare.
OCH löönen! Att gå in på kontot och se sådär många 0or, helt underbart, man känner sig så handikappad när man inte har pengar. Men nuså:)


Mina älsklingar, men den här gången har jag tänkt mig någonting mycket högre:)

Jag behöver nya jeans!


Visste du att..?

Det blev inte att kolla på bilen imorse,
minns inte varför för jag var så trött när Tony kom hem och sa det, men jag minns att han sa det iallafall. Idag är det bara en jääätte lugn och härlig dag. Vi har ätit pasta carbonara med vitlöksbröd till middag och det är sååå gott! Sen har jag målat naglarna, städat igenom min sminkväska och så, helt underbart. Som ni säkert ser så har jag skaffat  en "Visste du att.." här till vänster i menyn så varje dag kommer jag att lägga in en ny fakta:)

Kram

Skitnätter.

Jag har så mycket att berätta det är därför jag aldrig orkar skriva nu.
Så därför tänkte jag börja med att dra allt lite kortfattat så att jag kommer igång med skrivandet igen!
Lördag natt jobbade jag, under natten blev det bråk i restaurangen och det var en kille som låg på marken blodig och inte gjorde något så kom killen han hade bråkat med och stampade honom på huvudet flera gånger. fy fasen så hemskt.
Senare under natten så sprang det in en massa fulla killar bakom våran kassalinje och upp på övervåningen där vi har personalrum och omklädningsrum. Ena killen sprang in på killarnas omklädningsrum och låste deras toa. När han kom ut därifrån så hade han haft (bokstavligen) ett riktigt skitkalas. Det var avföring på väggar, golv och han lyckades faktiskt pricka toan också, men där hade han tryckt ner en massa papper så det gick inte att spola bort. Det var så jäkla äckligt så det var ingen som kunde städa bort det. Alla gick hem och min arbetskamrat som jobbade skift då sa att vi måste städa där ändå, "vi får gå upp alla tre och hjälpas åt". Gissa vem som fick städa? Jo du har rätt, det var jag, bara jag. Och vid den tiden så var det inte bara att torka bort klumparna från väggarna utan man var tvungen att spruta på "heavy duty" och gnugga bort det. fy!! Det var nära att jag skulle kasta upp min mat igen och få ännu mer att städa. Jag borde få 3 gånger så hög lön än vad jag får!

Sen kom jag hem och somnade vid 11 på söndag morgon
,
sov till halv 9 på kvällen när tony väckte mig och tvingade mig att stiga upp. Jag gick och la mig igen halv 11 och vaknade vid halv 4, låg vaken i sängen någon timme, somnade om och sov sen till 11 när tony tvingade mig att stiga upp igen. Jag är en sjusovare! Men det behövdes.

Sen idag.
Jag var på gymmet, skyndade mig hem, slängde i mig mat och sprang till spårvagnen eftersom att jag hade en tid att passa kl halv 4. Självklart kom inte den spårvagnen så jag blev sen. Jag var på min andra behandling för att ta bort håret under armarna. Såååå värt! Jag var så nervör för förra gången gjorde det så jääääkla ont!! (Ska man vara fin....) Men som tur var så gjorde det inte alls lika ont den här gången, vissa ställen kändes det inte, andra stack lite och några få ställen gjorde det nästan lika ont som förra gången, men det gick så fort och var så lugnt! Sen sprang jag till jobbet eftersom att jag började kl 4. Allt gick bra tills vi skulle stänga, så blev vi sena och jag hann inte iväg i tid till min sista spårvagn. Jag hade ont i fötterna, jag hade på min jobbarkläderna eftersom att jag bara tagit mina grejjer och kutat till hållplatsen och de var blöta sen jag diskat och städat. Då var det bara att börja vandra till Mölndal centrum och det är inte så kort direkt. Kall, blöt, ont i fötterna, slut efter jobbet.. Jag var inte glad kan jag lova. Hade tagit en taxi om det varit så att jag hade mer än 14 kr kvar på kortet, men det hade jag inte.

Nu när jag äntligen kom hem så hoppade jag direkt in i duschen,
jättevarmt vatten och det bara sved på hela kroppen, satte mig på golvet och vattnet rann över hela mig, det var såååå skööönt!!! Så nu är jag varm igen och väntar på att mina vitlöksbröd som är i ugnen ska vara klara. Sen borde jag sova, ska upp tidigt för Tony kommer hem och jag ska kolla på bilen som kanske hamnar i våra ägor snart.

Nattinatti

Godmorgon

Min dygnsrytm är verkligen heeeelt omkastad. Tony ringde nyss och väckte mig, jag ska ju inte jobba inatt, det här är min lediga dag, det är meningen att jag ska vända på dygnet. Aja, jag är trött så jag kommer säkert somna, bara vakna massa gånger tidigt på morgonen, men det får jag ta helt enkelt!
Jag vet att jag sa att jag skulle skriva om natten men jag orkar inte helt enkelt så nu ska jag göra någonting och sen får jag väl skriva om det imorgon istället!

Utmaning

Jaha, så var jag utmanad av Erika (Litenochbla.blogg.se) så då får jag väl se till att göra utmaningen dååå.

1. Fyra tv program jag brukar se på:
A shot at love with Tila Tequila, 2 ½ men, Gossip Girl, One tree hill.

2. Fyra saker som jag gjorde igår:
Svår fråga, för jag vet inte när det räknas som igår eftersom att jag har jobbat natt och är nu hemma (söndag) så egentligen är igår lördag. Men lördag känns som idag för mig och alltså är fredag igår, men det är ju förrgår. Men jaja..
Sovit, myst och pussats med T, gjort en massa burgare, åkt spårvagn.

3. Fyra saker jag längtar till:
Tandblekningen, Sommar, att hälsa på i Skellefteå, tiden då man ska skaffa hus och hund.

4. Fyra saker som står på min önskelista:
Att jag ska komma igång med dansen igen, att bli blond igen, en massa tatueringar, En utlandsresa

5. Fyra saker jag tycker om att göra:
Dansa/träna/tävla, spela på casino och sånt, umgås med nära och kära, köpa skoor!

6. Fyra saker jag avskyr:
Att bli väckt och sova för lite, jobba stängning och öppning =städa, saltgurka, att vara utan pengar

7. Fyra saker jag åt igår:
Nu var det ju en sån där fråga igen :\
Uhm godis, veggiebaguette, chili cheese, pommes. Haha, nyttigt!

8. Fyra bloggar jag utmanar:

smokeonthewater.blogg.se
jennieronnskar.blogg.se
gullerumpan.blogg.se
sluu.blogg.se


Jag ska sova nu men när jag vaknar ska jag berätta om ännu en till natt på bk, denna gången är det inte lika roliga berättelser direkt. Godnatt

Tokig natt på Burgerking, som vanligt då.

Jag sitter här i soffan med min korvmacka och mina nudlar nu när klockan snart är halv 10.
I vanliga fall brukar väckaren ringa snart men inte för mig. Jag har inte lagt mig än. Har jobbat natt så jag är påväg isäng snart men är så hungrig, vi var väldigt underbemannade inatt så jag kunde inte få någon rast tyvärr, det är så typiskt när man faktiskt tar med sig mat till jobbet och inte har tänkt äta en burgare eller nått. Aja sånt händer. Har iallafall varit en rätt knäpp natt, eller mer efter natten, när jag skulle städa. Det var väl mest 3 saker som var lite tokiga.

1.   Linda kommer till mig när hon slutat jobba och visar mig hennes lilla söta örhänge som hon hade köpt idag. Det som var dumt var att ena hade lossnat någon gång under natten, typiskt. Så hon säger "Om du hittar en sån så är det min" mest på skoj för självklart så hittar man inte ett sånt litet smycke som man inte vet var den är i en hel restaurang. Dessutom ser det alltid ut som en soptipp efter nattens bravader så ligger den på golvet så lär den åka med i soporna. Men på nått konstigt sätt så ser jag någonting blänka till när jag sopar under dumpen i kassalinjen och tror ni inte att det är hennes några millimeter "stora" örhänge? Sånt händer inte:P

2.   När jag tror att alla gäster har gått så ska jag låsa men på övervåningen får jag mig en lite rolig syn. 3 män ligger och sover, på olika ställen och en snarkar som en tok. Det händer såklart att någon somnar då och då på bk när de har festat och allting men att 3 st män som inte känner varandra ligger kvar och sover, haha, det var en rolig syn. De gick knappt att väcka heller, tillslut fick jag lov att hämna Emely och med gemensam kraft fick vi dem att "vakna" och gå ut. Men då är det självklart en gubbe som vägrar gå ut. Vi säger åt honom men han säger "Nej, inte förrän jag pratat med min flickvän" Och vi försökte säga att hans flickvän inte var där men han var lite väl vimsig och sa "112" Vi frågade vad han menade med det och han sa att det är till polisen och han tjabblade någonting om bråk och att vi skulle ringa dit för att vi och han bråkade men vi sa att det skulle vi inte men det slutade med att vi gjorde det och tillslut gick han ut, utan att polisen behövde komma.

OCH NU TILL DET SJUKASTE

3.   Vi har en övervåning som är avstängd för en massa orsaker som vi nu använder när vi har möten bara så dörren upp dit är nu alltid låst för gästerna, men inte ikväll. Nej ikväll när jag skulle låsa och städa så var dörren upplåst och vidöppen av någon konstig anledning. Så jag tänkte att jag skulle gå upp och se så att det inte var någon där innan jag låste ytterdörren. Det var lite smått skrämande för vem vet vilken knäppis som skulle kunnat ha gått dit upp när dörren var öppen, jag hade ingen aning om hur länge den stått vidöppen. Så jag går sakna och försöker lyssna om det är någon där och jag börjar höra någonting så jag förstår att någon är det. När jag kommer upp ser jag en kille och en tjej göra något väldigt privat där uppe vilket nog var lika pinsamt för oss alla. Jag visste inte vad jag skulle säga så det enda jag kunde säga var "eeh..... ni får inte vara här uppe" Och de sa "... Vi vet... " och jag sa "Ehm... aa så ni måste gå ut nu" så skyndade jag mig ner igen så de kunde ta på sig byxorna igen utan att jag stod och kollade på.

Just ja, den roligaste killen någonsin var inne och handlade inatt när vi nästan skulle stänga. Han var från norrland det hörde man rejält och så beställde han en hamburgare och efter det var det igång. Det enda han sa var

"Jag vill egentligen äta min mors mat, men jag får nöja mig med burgerking"
"Min mor gör godast hamburgare"
"Jag vill egentligen äta min mors hamburgare"


och sådär fortsatte det väääldigt länge, han verkade knappt andas emellan. Sen blev det lite ändring på meningarna.

Någonting om "Min mors hamburgare"
"Eller min mormors hamburgare"
"Min fasters hamburgare"
"Min gammelfarmor gör godast hamburgare"


Och då höll det på sådär, mellan alla möjliga kvinnliga släktingar, jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt nästan så jag var tvungen att gå bak till köket.
När han tillslut fick sin hamburgare var jag bara tvungen att säga det...
"Sådär, burgerkings hamburgare"

Att jobba i kassan på burgerking en fredag och lördag är nog det roligaste för det händer så sjuuuukt mycket när alla fulla människor är där, har så mycket mer historier men jag orkar inte skriva allt. Nu ska jag äntligen lägga mig och sova.

Godnatt gott folk, eller godmorgon.

Lyssna och njut!

Jag blev kär direkt jag hörde den här,
det är min ängel så sätt högtalarna på högsta volym, luta bakåt, blunda och bara njut!


<3

Adore

Så har man tränat,
det blev mest på springbandet som vanligt och sen en skön dusch med en ännu bättre bastustund sen. Bastustunden är min stund, där kan jag verkligen slappna av och bara vara!

Sen har det inte hänt särskillt mycket, jag har suttit i soffan under duntäcket (det är verkligen kallt i lägenheten just nu) med glasögonen på nästippen och läst min faktumtidning. Den var faktiskt superintressant, kommer absolut att köpa nästa nummer!
Och ja, jag har faktiskt glasögon för er som inte visste, vilket är de flesta. Det är bara läsglasögon som jag ska ha när jag ser tv, sitter vid datorn eller läser och sånt. Men jag är lite för dålig på att använda dem, det blir inte lika ofta som jag borde. Men var som är bra är att jag har börjat vänja mig vid dem nu. Jag fick dem i sommras och det har hela tiden känns så himla konstigt och fel och jag blev störd av dem så jag sket i att ha dem på mig. Men nu så:)

Jag är så trött nu, tänker sova ett tag innan jobbet så jag orkar, men jag vill ändå inte dra mig ifrån datorn, det är så kul med bloggen nu när jag har börjat få iordning den lite. Jag tjollrar lite här på bloggen och sen får vi se var som händer. Ni ska förresten inte vara rädda för att skriva en snutt, jag älskar kommentarer och alla åsikter, det är det som gör skrivandet roligt. Så skriv gärna en rad:)

Sötaste skorna!

En grymt skön natt igår,
jag slapp göra allt det jobbiga som att stå på bordet och stressa som en tok eller preppa eller så. Jag fick städa i omklädningsrum/personalrum, dessutom kunde jag ta det lugnt när jag gjorde det, jag fick en massa tid på mig. Jag fick skura i leveransgången och vägen upp till soprummet. Jag fick lära mig att ta kartongerna och när man balar dem vilket var jättehärligt för det tar tid, man kan bara stå där och ha det härligt. Sen fick jag stå lite i kassan, lite i köket på broilern/fritösen och sånt. Det var en riktigt härlig natt faktiskt!

Idag har jag försökt sova men Tony försökte väcka mig med all sin fantasi så tillslut hade jag inget annat val än att stiga upp. Nu väntar jag bara på att bussen till gymmet går, så ska vi iväg och träna lite. Det kan verkligen behövas kan jag lova, har inte varit så nyttig de senaste dagarna (Chips, nötter, crispy chicken med pommes, bakelse osv) (A), hehe (Mums).
Jag är verkligen en riktig gottegris!

Och lönebeskedet har äntligen kommit, det var tillochmed bättre denna månad än förra, det känns så himla härligt när man kan spara pengar. Att jag har tillräckligt för att leva en månad och ändå lägga undan. Det är så mycket som jag vill beställa just nu och handla, och mycket som jag borde handla också, tex en sporttop. Men kolla bara på de här skorna, är de inte väärldens sötaste?! De där är ett måste på mina fötter i sommar. finns även i rosa och lila, den rosa vill jag också ha!


Dags att vara duktig, jag hör av mig efter gymmet:)

Äntligeeen!!!



JAAA.. ser ni vad jag äntligen har gjort?
Jag har lyckats flytta tillbaka menyn på sin rätta plats igen! Tjohoooo!
Snart ska jag då börja fixa och trixa lite med menyn och bloggen i allmänhet, kommer bli kul. Men nu nöjer jag mig med att bara ha menyn på rätt plats! Tjingtjong



Sömngångar'n

Jaha, så har man varit lite extra knäpp än vanligt!
Jag visste att jag brukar prata i sömn och gå i sömnen ibland, det har jag fått höra av mamma. Men den här gången var annorlunda.

The story:

Jag har jobbat natt, kommer hem och lägger mig och sover kring 7.
Jag har absolut ingen aning vilken tid det här hände men någon gång hade tony vaknat av att jag sa någonting liknande med "ÅH varför har jag inte kommit på den idén tidigare?!" Studsat upp ur sängen och tagit mina gråa mjukisbyxor som jag hade på mig igår till och från jobbet. Jag hade hållit upp dem och sagt "Jaaa, de är fina" eller något liknande, tagit upp mitt bankomatkort och ställt mig vid fönstret för att vattna det, bankomatkortet alltså. Tony hade ju försökt fråga vad jag gjorde och sa att jag skulle komma och lägga mig igen men jag skulle vattna kortet, men jag hittade väl ingenting att vattna det med. Och just nu börjar jag vakna till lite, jag har ett väldigt svagt minne av att jag var tvungen att vattna någonting och så blev jag sur på Tony för att han inte förstod det men jag slängde bankomatkortet på sängbordet och la mig.

Vaknade sen när Tony skulle puss mig hejdå för att fara till jobbet och då minns jag bara en smula att jag hade stått vid fönstret så så jag frågade honom vad tusan jag gjorde uppe där. Så han berättade det där och det är ju det sjukaste. Shit, jag måste nog börja sova fullt påklädd med byxor, tröja, sockar, kanske jacka och skor också ifall jag får för mig att gå ut mitt i natten i sömnen..... KnasMia!



Kusinvitamin

Jag är så inne på att göra om en massa saker just nu.




Bara 8 dagar kvar tills jag ska bleka tänderna !! Och jag har börjat tänka på alla tatueringar jag vill göra men inte hunnit göra ännu. Göra göra göra. Allt ska hända på en gång. Det bästa är att nu har jag pengar, nu kan jag göra en massa saker, jag måste bara bestämma var och hur och när och allt. Ni får väl följa min utveckling;P

Men nu till det roligaste, min kusin Jennie (http://jennieronnskar.blogg.se/) kommer att komma hit om ungefär 2 veckor under hennes sportlov eller vad det nu är. Kommer bli jättekul att få träffa henne igen, det var ett tag sen nu:)

första hjälpen

Vi var några stycken från jobbet som var på första hjälpen-kurs igår mellan halv 2 och halv 5.
Jag har nu lärt mig att lägga någon i "stabilt sidoläge" som det nuförtiden heter och inte "framstupa sidoläge". Jag har lärt mig att göra mun mot mun metoden och trycka igång hjärtat sådär, jag har lärt mig hur man stoppar blödningar och exakt hur man ska göra om någon har blödit supermycket. Och så har jag fått lära mig hur man använder "deffen" eller vad hon nu kallade den. Ni vet den maskinen som ger "döda" människor en otrolig stöt så att hjärtat kommer igång igen. På film studsar patienten typ 2 meter upp i luften. Men det händer tydligen inte på riktigt, tråkigt.
Så om ni har tänkt falla och skada er, eller bli medvetslösa så gör det inne på BK-avenyn för då är vi 6 st som vet hur man ska göra, och speciellt om jag jobbar, jag är grym på att rädda liv nu.

Drömmar

Åh det är så mycket man vill göra,
jag ligger här och tänker, det finns så mycket tid och möjligheter men hur ska man kunna välja vad man ska göra först och allt. Nu funderar jag och Tony på att skaffa bil, vore hur kul som hellst. Och jag vill fara utomlands, bo, jobba, ha det skönt. Jag vill gå danslinjen på Lunnevads folkhögskola i Linköping. Jag vill utbilda mig till frisör, makeup-artist och sån som gör gelénaglar och grejer, bartender, ja allt möjligt. Dessutom vill jag ju stanna kvar här, har bara bott här i 4 månader nu, jag är inte redo att släppa GBG ännu, har inte änns bott här över sommaren. Jag vill skaffa hund, en liten sån här Papillon, eller en dobermann eller en dvärg-pinscher men det kan jag ju inte göra förrän jag har tänkt stanna på något ställe.
Jag längtar bara efter att göra nästa sak hela tiden!



Lööv

Gårdagen var såååå underbar, en massa mys och miljoner pussar, tacos och bio.
Maten blev underbart god och och bion var bra men lite väl lång. Vi såg Benjamin Button. Nu är det bara ca 346293764 biofilmer till som jag vill se just nu;P
Idag for jag och T på gymmet och sen efter ett tag var det dags för personalmöte. Det är typiskt att jag för en gångs skull är ledig 3 dagar i rad vilket typ aldrig hänt tidigare men ändå måste jag på möte idag och till jobbet på första hjälpen-kurs imorgon.
Direkt efter mötet var jag tvungen att skyyyynda mig till gymmet igen för kl 7 hade jag bokat upp mig på ett aerobics-pass. Det var riktigt kul faktiskt!
Nu ser jag lipstick jungle och snart kommer T hem från jobbet så då ska jag ägna min tid åt honom och inte åt datorn.

Ha det lika bra som jag:) Puss

Varför ändras inte

Min header och så? Jag har ju ändrat en massa men det ser fortfarande ut som tidigare?

<3

Jag är fortfarande besviken men T har verkligen försökt,
han är så söt nu och gör massa söta grejjer, när jag vaknade idag hade han köpt en blomma och en jordgubbsbakelse och chokladhjärtan och en trisslott där jag vann 75 kr;P och ett kort med texten "Mitt hjärta är ditt" och på baksidan hade han skrivit "Tack för att jag får dela livet med dig! Love you! Puss" och så hade han bokat bioplatser ikväll för att se benjamin button! Och på tisdag kväll efter hans träning ska vi mysa framför en film och äta jordgubbar doppade i choklad och dricka vin! Just nu är han mysigast! Synd bara att det inte var igår. Men vad spelar det för roll egentligen, det är en dag man ska visa kärlek, men vi borde visa så mycket kärlek varje dag, det mår man bra av. Så nu är varje dag T & Mias hjärtans dag<3

lägger in bilder sen=)

Jag hatar alla<3dag.

Kul.
Jag städade, köpte blommor och sånna här gelehjärtan till Tony, för jag vet att han älskar dem. Jag bakade kärleks-semlor som jag inte änns tycker om men han gör det. Jag gjorde mig fin och allting. Tror ni att han kommer hem? Nej.
Han for på tävling imorse och stannar hos kompisar sen. Självklart kan han göra det, kul för honom, men han kan väl åtminstone komma hem någon timma innan jag ska börja jobba så att vi kan typ kramas eller nått. Det är ändå alla<3dag och det är första gången jag har pojkvän då, eller ja förra året, men då hade jag och T bara varit tillsammans i 4 dagar, det är inte samma sak. Jag hade verkligen gjort det fint och ställt fram allting tills han skulle komma hem. Aja. Hoppas alla ni andra hade en bättre alla<3dag än mig.

Apa.

Allahjärtansdags-semlor

Ja det är precis vad jag har bakat idag.
Har inte smakat dem än, tycker inte om semlor egentligen utan jag bakade dem bara för T:s skull.
Jag var inne på Sandras facebook och hon hade lagt upp bilder på när hon och hennes son bakade semlor och jag blev så sugen på att överraska Tony med några semlor och eftersom att det är alla <3ans dag idag så trixade jag till dem lite mer kärleksfulla. Hjärtesemlor till mitt hjärta;)
Jag trodde hela tiden att de skulle bli för små men det blev de verkligen inte så jag är meganöjd, och speciellt eftersom att det är första gången jag bakar semlor. Hoppas T blir glad och att de smakar lika gott som de ser ut:)

Här har ni bildbevis:)

Semlorna när det har jäst

Efter de har tagits ut ur ugnen

Grädden klar. Självklart ska det vara rosa grädde på alla<3ansdag

Hjärtana klara



Och resultatet?......
....
....
...

Tadaaa!!!



Sprid kärlek;) Hejdå

Mia <3 Tony

Jag vet inte hur det var för er andra men jag kunde inte komma mig in på min blogg igårkväll så jag kunde inte skriva nått om dagen så jag gör det nuu istället.

Åh så mysig kväll. Vi åt middag på "La gondola" och det var supergott, sen gick vi till bion och såg Valkyria och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, den var jättebra men inte bra. Det går som inte förklara, men tänker inte säga mer för er som har tänkt se den, men jag är jätteglad att jag såg den iallafall, en film man måste se! Lite bilder från kvällen.


               La Gondola                                  Biopalatset,   vi satt där i sal nummer 6

När vi kom hem så skulle Tony ta en bild på mig och jag tvärskojjade till bilden just när han tog. Jag tänkte bara se lite kul ut, inte göra bilden skrämmande, ser ut som en demon haha!

Jag tror att jag måste sola ;P

Har dessutom tagit lite bilder på sånt som ni inte fått se än, bara hört talas om..:


En bättre bild på korsningen utanför BK.

Min underbara friis company-väska som jag köpte i början på januari<3

Och 1 par av mina nya älskade skor som jag köpte samtidigt som väskan<3

fläskis

Glömde berätta om min dåliga jobbardag igår!
Allt gick dåligt, dagen gick segt för det är så lite gäster på måndagar, jag fick ställa mig och diska och städa i 7000 år, jag råkade slå in händer och armbågar i allting, inte skönt. Jag lyckades hälla en hel hink med vatten över mina skor, det sprutade vatten över hela mig när jag sköljde alla kantiner och sånt och tusen gånger så lyckades vattnet spruta upp i hela mitt ansikte. Det kändes verkligen som det var något som jävlades med mig för det kunde spruta upp i hela ansiktet, jag gick och torkade mig och ett tag senare hände exakt samma sak igen, massvis med gånger. Det hela slutade med att jag skaffade mig en fläskläpp. Pommesmaskinen skallade mig. Det var så att jag skulle rengöra den och då tar man loss en väldigt stor del av den och rengör innuti, helt plötsligt halkar den och ena kanten anfaller min läpp så det känns som den delas ungefär. Det gjorde den inte men den blev stor som ett hus och röd, så nu har jag en fläskis på överläppen. Det var ju kul när man skulle försöka vara snygg idag på 1års-dagen. Men men:P

Jaja, nu ska jag gå och försöka fixa till mig och göra läppen osynlig för om ett tag ska vi iväg på restaurang och äta:)
Later.

1år idag!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Mia och Tonys 1års-dag!!:D
<3

Gubben du är allt, mitt liv, mitt mirakel!
Kyss och kärlek <3

Nu ska jag gå och ägna våran speciella dag bara åt T! Ses imorgon!


P.S! Kolla mina skor, I miss you guys <3

Törnrosa

Jag har nästan sovit i ett dygn!
Igår morse kom jag hem och sov vid 11. Jag steg upp ca 20.30. Vid 23 ville tony sova men jag tänkte att jag kan ju inte sova efter 2 ½ timme, så jag stannade vaken till.. typ 01 och somnade direkt jag la mig. Imorse steg vi upp kl 12. Så jag sov mellan 11 på söndag och 12 på måndag med 4 ½ timmes vaken-paus:P
Skönt var det kan jag lova :D
Har just kommit hem från gymmet, det var så skööönt. Och snart är det jobb, under tiden jag jobbar, exakt kl 00.00 ikväll så kommer jag och T ha varit tillsammans i exakt 1 år! Myys. Imorgon ska bara vara våran dag<3

Dags att laga middag, tjing:)

Haha, hittade den här bilden när jag sökte någon "sova-bild"


punkt

Jag ska se The break-up på tv nu så jag ska bara snabbdra upp några saker..
  • Jag var med om min första biljettkontroll imorse, tur att jag reser lagligt;P
  • Jobbade över i 2 timmar imorse.
  • Somnade 11, sov till 20.15 och ska snart lägga mig igen.
Jag vet att det var något mer jag skulle skriva men nu är jag så inne i filmen just nu så jag orkar inte, vi ses:P

Bilder från min vardag.

Jag hittade lite bilder jag tänkte lägga upp, det är inte så många och roliga bilder men man ser lite från min vardag här:P









första och andra bilden är vad jag ser ungefär varje dag när jag sitter och väntar på spårvagnen efter jobbet. Ringen på bild nummer 2 visar var BK ligger.










Den här bilden visar liiite bättre hur det ser ut utanför bk, ringen visar bk.















På denna bild sitter jag och väntar på spårvagnen och den stora ringen på bilden är mitt lägenhetshus, och den lilla lilla ringen i den stora är min balkong.































Här är spårvagnshållplatsen vid mölndal centrum. Den stora ringen visar var jag står när jag väntar på spårvagnen och även där jag satt och fotade förra bilden. Den lilla bilden visar var jag står och väntar när jag ska åka buss till gymmet, den stora bron som går över heter mölndals bro eller nått sånt och där är där uppe som alla bussar går från, där uppe är mölndal station.













En lite rolig grej, den här bilden tog jag när jag var hem till skellefteå i januari just innan jag for tillbaka till Gbg, bilden ovanför tog jag just när jag kommit tillbaka till gbg, bara liiite skillnad;P

























Let's go to school

Jag är verkligen sjuk, det är inte bara som jag känner mig. Jättejobbigt!
Har suttit vid ett bord och försökt lyssna och vara aktiv idag hela dagen, det var svårt när hela kroppen började värka när man satt där i stolen. Men jag lärde mig supermycket och jag har nog aldrig någonsin skrivit så mycket som nu. Jag skrev ner omkring 9 a4 tror jag det slutade med, och jag som aldrig var seriös i skolan och skrev inte upp något. Men det var faktiskt riktigt kul, jag började sakna skolan och blev sugen på att gå någon folkhögskola eller nått för att plugga upp betygen eller så. Det skulle vara kul. Allra roligast skulle vara att gå på Lunnevads folkhögskola i Linköping, danslinjen. Plugga i ett år, typ bara dans men liite teori, såå kul! Jag undrar hur gammal man får vara för att söka dit, och då skulle jag bli en megafattig student! får väl spara en massa pengar. Men det är supersvårt att ta sig in där, grymma dansare.

Iallafall så avslutade vi med ett prov idag och om jag inte har uppfattat hela mitt jobb fel så vet jag att jag kommer klara det, det kändes superbra och som att jag kunde det mesta, så vi får se, jag får veta om en vecka:)

Hör och häpna!

Det är snö på Göteborgs gräsmattor och en del av vägarna där inte någon bil har kört! Wow!
Jag blev helt chockad igår när jag sprang till spårvagnen igår och det faktiskt snöade, inte sådär mesigt som det gjorde en gång tidigare där man knappt såg flingorna och de hann försvinna innan de lagt sig på marken. Utan de var rätt vanligt stora och det la sig på marken, det är vitt! Livet är crazy ibland;)

Jag sitter här och mår piss. Jag känner mig sjuk och kan inte ha sovit mer än 4 timmar. Börjar jobba 7, kom hem 12 igår men somnade inte direkt utan kanske efter 1 någon gång, la mig 25 i 1, och sen har jag vaknat och inte kunnat sova inatt för att jag mådde dåligt, sen ringde väckaren 05.20. Hur kul är det? När man ska jobba som en tok, först tidigt på morgonen, sen fara på en kurs där jag måste sitta och lyssna och tänka och memorera hela dagen som händer en enda gång lixom. Jag kommer inte kunna vara på topp nu, jag måste verkligen klara det här provet! Och sen ska jag jobba natt, och imorgon natt, och natten efter det och jag vet inte huur länge det fortsätter så. Gör mig frisk :(

Brilliant Smile

Jag har precis bokat tid för tandblekning!!
På brilliant smile hade de ett erbjudande på tandblekning för 1900 vilket är megabilligt jämfört med vad det kostar egentligen så nu tänkte jag att jag ska nappa på det. Har alltid velat bleka tänderna, vita tänder är typ det finaste. Dessutom verkar brilliant smile vara ett jättebra ställe, de blev kända genom "Extreme makeover". Så den 26e februari kl 15.15 kommer jag att vara där, och cirka 1 h och 15 min senare kommer jag ha jättevita fina tänder:)

Onsdagen

Idag mår jag bättre, men jag är fortfarande trött.
Skulle behöva sova mer känns det som men jag känner att jag måste dra iväg till gymmet innan jobbet idag, så jag har gjort något vettigt iallafall. Idag kommer nog gå bra, jobbar bara 16 - 23 så jag slipper stänga och allt. Dessutom är det många som festar onsdagar här så det kommer vara rätt mycket att göra och då går tiden snabbare! fast egentligen vill jag inte att tiden ska börja änns, har inget att se fram emot just nu, bara att helgen ska vara över. Ska på kursen som känns superjobbig, sen jobbar jag natt och stängning hela helgen vilket betyder att jag kommer måsta städa som en tok och vi lär jobba över varje dag som det alltid blir. Tusan!

fika

Det blev ingen bio ikväll.
Istället var jag på mötet och sen möttes vi på BK och gick till ett fik i närheten och satt där och snackade resten av kvällen, det var jättetrevligt och Linda är verkligen hur trevlig som hellst så det var kul!

Men en mindre rolig sak. Jag ska tydligen på "matsäkerthets-kurs" eller något sådant på torsdag mellan 9 och 17 vilket kändes jättejobbigt, i slutet ska man göra ett prov som man måste klara för att få bli Produktionsledare och sen på jobbet ska man ha "uppföljningar" där någon Arbetsledare kollar så man har koll och gör allting rätt som en PL ska göra typ. Och det är inte få saker. Det här kommer att bli jobbigt! Men kommer vara värt när jag är klar med utbildningen iallafall.

Nu är jag trött och har jätteont i huvudet så det är dags att sova, men vi ses! Tjing:)

Oj så härligt!

Att äntligen ha klippt av allt det risiga håret.
Okej inte riktigt allt, men det mesta. Nu ser det riktigt fräscht och tjockt ut och jag fick mig en liten frisyr (till skillnad från tidigare). Men då tog vi även ca 1 dm i alla fall så det blev betydligt kortare! Så nu är det inte länge kvar tills jag kan slinga håret äntligen, det kommer bli sååå härligt!
Jag är så nöjd:) Och 80 kr? Helt ärligt, det är ingenting. Ett XL-meal med en dipp på BK kostar 80 kr, helt sjukt. I skell hade jag helt ärligt fått betala mellan 4 och 500, bara för att klippa, vilket jag gjort alltid. Men här.. 80 kr. haha.

Sen blev det en sväng på gymmet som sagt och nu sitter jag här, ska snart äta middag sen på möte på jobbet. Var ändå sugen på att fara till gymmet igen efter mötet, såg att det var både jympa och core på schemat, så vi får se om det blir så.

Ciao

Nu

En morgon.
Jag är trött som en gnu och nervös inför att fara till frisören. Det kan ju bli superdåligt också:P Hoppas inte det!
Hade iallafall gärna sovit typ några 10 timmar till eller någonting. Men det kan jag göra inatt istället, börjar inte förrän... 23 eller 00, kommer inte ihåg, men det är sent iallafall. Såå, nu ska jag göra mig klar, sen är det frissan sen gymmet sen kanske stan om jag hinner, förhoppningsvis så, sen PL-möte på jobbet sen hem och käka sen på bio med Linda. fullt upp hela dagen med roliga saker:)
See ya.

Åsikter?

Svar till "apa":
Haha ja, verkligen kanin, häst också.


Klart att jag skulle jobba över idag också.
Men imorgon är jag äntligen ledig, ska dock till jobbet ändå kl 4 på ett PL-möte men det brukar bara vara i ca 30 min eller så. Imorgon ska jag äntligen klippa håret också, kommer bli jätteskönt, men samtidigt tråkigt för jag har äntligen börjat få rätt långt hår igen. Men jag ska ändå förlänga det när jag slingat det nästa gång så det gör inte såå mycket.
Sen på kvällen ska jag på bio med en jobbarkompis som heter Linda, jag är väldigt sugen på att se den här benjamin buttons otroliga liv eller vad den nu heter, eller changeling. Någon som har sett dem och kan säga hur de var?

   vs. 

Kram.

Jo

Åh vad härligt, Nu har man äntligen varit på gymmet igen.
3 dagar utan träning men nu äntligen! Och imorgon har jag en ledig dag från jobbet och ska klippa mig, tänkte dra en sväng på stan och sen gymma, det kommer bli en toppendag!:)
Men först är det 7 timmars jobb idag. Så det är dags att dra, men när jag har mer tid ska jag börja skriva lite mer intressanta saker här än "jag jobbar" "Jag sover". Typ:)
Hare.

Det här är sjukt

Jag bara jobbar och sover och jobbar och sover.
I förrgår jobbade jag mellan 23 och 10. Sov till 19 och började jobba igen 23. Imorse slutade jag 09 och har sovit till nu och jag börjar kl 19 igen, alltså om 1 timma. Tur som tusan att jag slutar 23 ikväll och inte jobbar förrän 16 imorgon. Och sen är jag faktiskt ledig på tisdag. Skööönt!
Nu måste jag göra mig klar för jobbet, önska mig lycka till :\

RSS 2.0
Test