Göteborgsjäntan till skogarna och snön.

Okej nu är det dags att ta mig i kragen, 2 veckor sen mitt förra inlägg... det går ju inte!
Jag får väl ta och berätta det som hänt lite kort så jag kommer igång igen..
Det hände inte mycket de första dagarna, det var nog därför lusten för att skriva försvann, jag sov, jobbade och såg sex and the city heeeela tiden, det var allt jag gjorde! Det enda som var någonting att skriva om var när jag och Carro var på Casino (Det var gryyyymt!!) och när jag var ut på berså och bryggeriet den 26e, festade hos Carro innan, det var kul att äntligen ta sig ut och dansa lite. Sen tillbringade jag min nyårs på jobbet. Jag skulle jobba mellan 23 - 06 men min chef frågade om jag kunde tänka mig att börja kl 18 - 06 istället. Alltså 12 timmar! Om man jobbar ca 8 eller 9 timmar ska man ha en halvtimmes och sen en kvarts rast men eftersom att jag skulle jobba så många timmar så lovade hon mig några till raster.. fick jag några raster tror du? Nja, en på en halvtimme.. jag fick inte änns min kvart. Det är helt sjukt hur mycket folk det är på burgerking på nyår, det var tillochmed folk som ville handla på klockslaget!! Men då sa vi nej för vi skulle få gå ut några minuter för att kolla på fyrverkerierna och dricka lite skumpa. Sen direkt efter klockslaget började allt folk bara välla in på BK, det är ju helt sjukt!

Sen började resan till Skell.
Jag hade varit vaken hela natten utom ca 2 timmar mellan 10 och 12 på morgonen så jag var trött som en gnu när jag skulle ta tåget hem (ja, skellefteå kommer alltid vara "hemma"). Jag hade bokat liggvagn men i min kupé så var det ett gäng ungdommar som skulle sova och en kompis till dem hade hamnat i en annan kupé så hon frågade om vi kunde byta. Det var såå värt det. Jag hamnade då i en sovvagn och de är så underbara. Bara 3 sängar i en hytt, riktiga kuddar och allt är så mjukt och skönt där. Jag började se en film ("P.S! I love you", igen) men redan vid 7 började jag somna framför datorn så just innan 9 någon gång bestämde jag mig för att sova på riktigt, jag somnade ändå hela tiden. Det var så grymt skönt att vakna sen kl 8 på morgonen och vara utvilad, jag ska någon gång igen lägga mig så tidigt, det är underbart!

Det har nu gått nästan hela tiden här i skogarna nu, jag har 2 dagar kvar bara.
Vad jag hunnit med här? Jo jag har:

  • gått på stan
  • spelat hockey
  • sett en massa hockey
  • varit med nära och kära
  • gått ut på O'learys
  • festat
  • spelat guittar hero
  • sjungit singstar
  • fikat på waynes
  • Ätit middag hos svärföräldrarna
  • stått ute i yrsnö och väntat på en taxi
  • Myst med Tony
  • shoppat skor + väska (Ska berätta snart)
  • Sett skräckis, blivit rädd och vägrat sova själv
  • Tjejsnack
  • Myst med mamma

Det är nog en massa mer grejer men ja, nu vet ni det mesta, och än är inte dagarna över.

Men nuuu... ska jag berätta om väskan!
Jag har förlorat "oskulden", jag har köpt min första äkta märkesväska, en
friis company
Åh, I do. Jag älskar den, jag vet inte om jag någonsin kommer gå tillbaka till vanliga väskor igen, den här är gudomlig!
Mina 3 par nya skor är också gudomliga, men jag har bara hunnit använda 2 par än, det tredje sparar jag ett tag. Jag kan lägga upp bilder senare, har ingen sladd nu så jag kan lägga in. Men väskan iallafall <3

Jo just det ja, jag har ju glömt berätta om min andra förlorade oskuld. Jag har för första gången gjort ett ingrepp på kroppen som inte innefattar nålar (piercing/tatuering). Jag har varit på min första behandling, en laserbehandling för att ta bort håret under armarna på heltid, permanent. Det gjorde riktigt ont men som tur var så varande smärtan bara ca 3/4 minuter under varje arm. Och det är sååå värt det, tänk att aldrig någonsin mer behöva raka sig under armarna, man behöver aldrig mer oroa sig att man glömt det eller glömt rakhyveln så att man inte kan ha linne eller nått.
Men det där var bara första behandlingen, man måste göra ca 3 till 7 beroende från person till person. Hoppas att jag inte behöver göra så många!

Kommentarer
Postat av: ~ Sandraa

Sv . Tack :>

2009-01-06 @ 16:50:20
URL: http://sandrawkjellberg.blogg.se/
Postat av: Frida

börja premumenera på min blogg på blogglovin :)

2009-01-06 @ 20:05:56
URL: http://fridadahlgren.blogg.se/

I told you not to push it.. Men när du lix har klickat dig in här så kan du ju passa på att skriva en rad till mig ;) :

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0